Nieuwe Site Functies

Member videos

Introductie van member video's - omdat acties soms ondeugender zijn dan woorden.

Alle members kunnen nu video's uploaden bij hun profiel! Naughty or nice? Nou, dat is aan jou. Het is een geweldige manier om jezelf op een meer intieme manier voor te stellen.

En naast de hoofdrol in je eigen video's, kun je ook genieten van video's van andere members. Je moet wel leeftijdsverificatie hebben en de Adult Mode inschakelen.

Member video's bekijken

Je membership bepaalt hoeveel video's je per dag kunt bekijken.

Standard members 3 videos per dag
Silver members 50 videos per dag
Gold members 100 videos per dag
Platinum members Onbeperkt aantal videos

Member video's kun je vinden onder het tabblad Video's bij het profiel van een member of je kunt de Video album openen via menu dat toegankelijk is vanaf je home page.

Een video uploaden

Bezoek ons Helpcentrum voor meer informatie over het uploaden van een video naar je profiel en de geaccepteerde formats.

Bepalen wie je video's kan zien

Met privé albums kun je kiezen wie toegang heeft om je media (video's en foto's) te bekijken.

Geef toegang tot je privé album door het vakje naast het hangslot aan te vinken bij het versturen van een bericht naar een member. Deze optie wordt pas beschikbaar als er video's of foto's in je privé album staan. Let op: iedere member dat je eerder toegang hebt gegeven tot een privé album, kan nu ook je video's bekijken.

Video's rapporteren

Ons Support Team beoordeelt geüploade media en video's die niet voldoen aan onze media richtlijnen worden afgekeurd.

Als je van mening bent dat een video niet voldoet aan onze richtlijnen, dan kun je deze member melden via onze functie Report Member.

Wij kijken er naar uit om te zien wat je doet met deze ondeugende functie!

Klik hier voor meer informatie over deze functies.

Chat

Stay connected in onze Tekst Chat en Video Chat rooms!

We hebben speciale tekst chatrooms voor elke regio, waardoor het gemakkelijk is om in contact te blijven met lokale singles en koppels in onze sexy community. Als je je flirterig voelt, join the party. De chatrooms zijn elke avond open voor ALLE members en Premium-members hebben 24/7 toegang. De rooms zijn gemaakt om te socializen, dus wees niet verlegen.

Actions speak louder than words en dat is zeker waar in onze Video Chat die op elk apparaat, overal en altijd werkt! Standaard members kunnen tijdens de gratis chatperiode maximaal 3 cams docken, terwijl Premium-leden 24/7 4 cams kunnen docken. Je moet wel op leeftijd zijn geverifieerd om toegang te krijgen tot Video Chat, want het kan en zal een beetje ondeugend worden. Je hoeft je camera niet aan te zetten om mee te doen, je kunt gewoon achterover leunen en genieten van de show.

Onze cams van hoge kwaliteit met een breed scala aan functies en een strakke, heldere look, bieden een realistische ervaring die veel beter is dan die van andere sites die vergelijkbaar zijn met AMM.

In Video Chat vindt je deze functies:

  • Videochat op alle apparaten!
  • Premium-members kunnen maximaal 4 cams koppelen
  • Schakel tussen alleen cams bekijken of alleen chatten
  • Klik op het videopictogram om je camera onmiddellijk te starten
  • Hoge cameraresolutie en geluidskwaliteit
  • Een breed scala aan emoji's om je chat leuker te maken
  • Whispers worden gemarkeerd om de chatstroom te verbeteren PSST
  • Filter deelnemerslijst: sorteer op member type of op A-Z, kijk wie je in de gaten houdt op live cam

Mis niets van de actie. Word nu lid en bezoek vandaag onze chatrooms nog!

Klik hier voor meer informatie over deze functies.

Messenger

Haal het meeste uit membership door gesprekken met andere members aan te gaan. Ons Messenger-systeem maakt onbeperkte gesprekken tussen members mogelijk - allemaal voor 1 berichtentegoed per gesprek. Gesprekken verlopen nooit, dus je kunt net zo lang heen en weer berichten als je wilt!

Vergroot je kansen om in contact te komen met members door elke dag nieuwe gesprekken te beginnen, afhankelijk van het Premium-membership dat je gekozen hebt.

Silver members 4 nieuwe berichten per dag
Gold 12 nieuwe berichten per dag
Platinum 25 nieuwe berichten per dag

Messenger is een instant messenger-systeem en Gold- en Platinum-members hebben ook toegang tot ingebouwde video- en audiomogelijkheden.

Je inbox is gesplitst in twee mappen - Focused en Other - om je ervaring te stroomlijnen.

Functies binnen Messenger zijn onder meer:

  • Schakel Contactfilters in om inkomende berichten te filteren naar members die voldoen aan je Match Criteria of members met een gecontroleerd profiel, zodat je inbox prioriteit krijgt en je je kunt concentreren op de members die je wilt ontmoeten.
  • Je kunt een gesprek verlaten waardoor het gesprek automatisch naar je map Deleted wordt verplaatst of een gesprek in Focused te negeren, waardoor het naar je map Other wordt verplaatst.
  • Je kunt je belangrijke gesprekken vastzetten, labels toevoegen en natuurlijk gesprekken opslaan of verwijderen.
  • Met SavedResponses kun je templates maken die je kan gebruiken om snel op berichten van andere members te reageren. Dit een snelle manier om een member beleefd te laten weten dat je denkt dat je geen match bent of dat je geïnteresseerd bent, maar dat je er later op zult antwoorden.
  • Wil je je prive foto’s delen met een andere member? Klik op het hangslotpictogram onder het berichtvenster en selecteer tot welke galerijen je toegang wilt verlenen als je ze een bericht stuurt.

Om het meeste uit je membership te halen, log dan elke dag in om je dagelijkse berichtentegoed te gebruiken. Credits worden niet opgebouwd en verlopen iedere dag.

Om te zien hoeveel berichtentegoed je vandaag nog hebt, ga je naar je home page en kijk je naar Messenger in het linkermenu of via het dropdown-menu op mobiele apparaten.

Klik hier voor meer informatie over deze functies.

Video & Audio call

Met Video & AudioCall kun je nog intiemer en persoonlijker worden met andere members op de site! Of je nu een member face to face wilt leren kennen voordat je hem persoonlijk ontmoet, een sexy virtuele ontmoeting wilt hebben met een

member uit een andere locatie, of het berichten beu bent en een 1-op-1 chat wilt hebben, Video & Audio Call is voor jou!

Met deze functie kun je een gesprek starten, net als Facetime of een telefoongesprek, rechtstreeks vanuit je messenger-gesprek. Je krijgt ook de mogelijkheid om te bepalen wie je wel en niet kan bellen.

Deze functie is beschikbaar met een Gold of Platinum membership, dus klik hier om te upgraden en het zelf te proberen!

Contact Filters

Neem de controle over wie contact met je opneemt

Contact filters voor je berichten en knipogen zorgen ervoor je je aandacht kunt richten op de members waarmee je contact wilt maken en dat je meer controle hebt over wie contact met jou kan opnemen. Je kan ook bepalen hoe je Inbox er uit zal zien.

Je Contactfilters zijn automatisch ingesteld om berichten en knipogen van members te ontvangen binnen de door jou gekozen Match Criteria. Je hebt de mogelijkheid om je filterinstellingen verder aan te passen, inclusief de optie om alleen members met een gecontroleerd profiel toe te staan contact met je op te nemen.

Je Inbox is ook gesplitst in twee mappen Focused en Other

Focused bevat berichten van:

  • Members met wie je een lopend gesprek hebt gehad
  • Members binnen je Match Criteria
  • Members uit Your Likes
  • Site berichten van ons

O ther bevat berichten van:

  • Members die buiten je Match Criteria vallen, maar die je nog steeds hebt gekozen om knipogen en berichten van te ontvangen in je Contact Filter-instellingen
  • Members van wie het type lid (geslacht) binnen je Match Criteria valt, maar hun leeftijd komt niet overeen
  • Members waarvan je de gesprekken/berichten je hebt gekozen om te negeren

Klik hier voor meer informatie over deze functies.

Likes

Of je nu denkt dat het profiel van een member hot is, meer van hun foto's wilt zien wanneer ze deze plaatsen of dat je ze wilt ontmoeten, likes is een geweldige manier om members te laten weten dat je in hen geïnteresseerd bent en het is vaak de eerste stap die members nemen voordat ze berichten versturen naar elkaar en elkaar ontmoeten. Likes zijn beschikbaar voor alle members, maar alleen betaalde members kunnen Liked Me zien.

Standaard members kunnen een andere member een Like geven en als deze member een betaald membership heeft, krijgen ze een melding dat ze een Like hebben gekregen van een member.

Likes op de site

Het Like hart pictogram is meestal onder of naast de profielfoto van een member te vinden.

Als je een member een like wilt geven, bezoek je hun profiel en klik je op het Likes hart pictogram. Het pictogram zal van grijs naar rood veranderen.

Wat ieder Likes pictogram betekent

Je hebt deze member nog geen Like gegeven
Klik op het grijze hart om een member toe te voegen aan je Likes en laat ze weten dat ze een Like hebben
Je hebt deze member een Like gegeven
Dit betekent dat je deze member een Like hebt gegeven. Je kunt op het rode hart pictogram klikken om de Like weer in te trekken
Deze member heeft jou een Like gegeven
Dit betekent dat deze member jou een Like heeft gegeven. Klik op het hart pictogram om het wederzijds te maken
Je bent een wederzijdse match
Dit betekent dat je elkaar een Like hebt gegeven. Het gevoel is dus wederzijds. Stuur een bericht!

De Likes pagina is ontworpen om je tijd op de site te optimaliseren. Zie het als je persoonlijke matchmaker, waar je Liked members kunt volgen,die jou een Like hebben gegeven en die jij toegevoegd hebt. Likes pagina

In de Likes Me folder kun je zien welke members jou een Like hebben gegeven

In de My Likes folder kun je members volgen die jij een Like hebt gegeven

In de Matches folder zie je members waarbij het gevoel wederzijds is

Maak extra folders en voeg privé-notities toe over Likes Me en My Likes members

Filter je voorkeuren op online members, verificatiestatus of datum toegevoegd

Je kunt je meldingen ook zo instellen dat je een melding krijgt wanneer iemand uit je Likes folder inlogt

Wie heeft toegang tot Likes Me?

Members met premium membership

* Vrouwen met een Standaard membership die hun profiel hebben laten controleren, hebben toegang tot Likes Me.

Klik hier voor meer informatie over deze functies.

Member validation

We weten dat onze members er zeker van willen zijn dat de persoon achter het profiel echt is. Daarom waren de Match Maker-websites de eersten die voor profielverificatie streefden. We hebben nu ook een functie voor member validatie om verder te bevestigen dat de persoon achter het profiel echt is.

Als je een ander Adult Match Maker-member persoonlijk hebt ontmoet of hem persoonlijk kent, dan kun je andere members laten weten dat ze echt zijn door een validatie voor hen te schrijven.

Om de integriteit van het proces te behouden, kunnen alleen members die profiel geverifieerd zijn of members met een premium membership een validatie plaatsen.

Om toegang te krijgen tot de functie, ga je naar het profiel van de member en klik je op Validatie toevoegen. Je validatie wordt ingediend en beoordeeld door zowel ons support team en de member voordat deze op hun profiel wordt weergegeven.

Klik hier voor meer informatie over deze functies.