Vluggertje in de Starbucks

A True Story

Af en toe zit ik wel eens een middagje in de Starbucks te werken. Even wat anders dan altijd maar thuis zitten. Zo af en toe valt er nog wat lekkers te bekijken ook wanneer er weer eens een in strakke leggings of jeans gehulde studente of toerist een koffie komt halen. Maar, afgelopen vrijdag was bekijken slechts het begin. Ik zat die middag weer aan een tafeltje tegen de muur. Naast mij was een vrij tafeltje, en aan het tafeltje daarnaast zaten een jonge meid, ik gok misschien 18 of 19, en haar vriend. Ze waren duidelijk aan het studeren, hij gekleed in een spijkerbroek en een shirt, zij in witte skinny jeans en een crop top. Ik schatte haar rond de 1.70m met een C-cup. Ik had me al even verlekkerd aan haar strakke billen toen ze aan de kassa stonden, de uitlijning van haar slipje zichtbaar. Nu ze in de hoek zat was er van haar kont weinig te zien, haar borsten zagen er wel lekker uit.

Ze waren wat met elkaar aan het flirten, af en toe wat zoenen. Jonge liefde. Maar af en toe zag ik haar ook mijn kant op kijken. Had ze door dat ik haar aan het bekijken was? Ik zat de hele middag te werken en ook zij en haar vriend zaten er enkele uren. Na een poosje ging ze nog wat te drinken halen. Of het bewust was of niet, met een erg opvallende beweging kwam ze op uit haar bankje, haar kont wat naar achteren (mijn kant op) duwend terwijl ze haar vriend een kus gaf. Met haar kont heerlijk voorover gebogen voelde ik mijn lul groeien. Toen ze een paar minuten later weer plaats nam keek ze weer even mijn kant op. Ik meende haar ogen richting mijn kruis te zien afdwalen. Ondeugende meid. Ze werd ook wat ondeugender met haar vriend. Ik zag zijn hand tussen haar benen glijden, wrijvend over haar kruis. Ondertussen keek ze mij aan, met haar tong over haar lippen likkend.

Wat hier gebeurde, geen idee. Maar ik genoot er van, mijn paal inmiddels keihard in mijn broek. Na elkaar een poosje te hebben lopen ophitsen stopten ze, en vervolgende hun studie-sessie weer. Althans, dat dacht ik. Toen ze even later weer een koffie ging halen liep ze vlak langs mijn tafeltje. Met een vlugge knipoog liet ze onopvallend een briefje vallen.

"Toilet, nu."

Mijn ogen volgden haar strakke kont terwijl ze richting het toilet liep. Ik keek vluchtig richting haar vriend die rustig zijn boek aan het lezen was. Ik aarzelde even, maar de gedachten aan mijn paal in haar strakke kutje deed me al snel opstaan. De deur van het toilet was op slot dus ik klopte. Ze opende de deur en trok me snel naar binnen. Nog voor ik de deur achter me had gesloten zoende ze me vol op mijn mond terwijl ze ruw mijn broek los ritste. Jezus, wat was deze meid geil! Ze trok mij met wilde bewegingen af terwijl ze mij recht in mijn gezicht aan keek. Maar al snel wilde ze meer. Met een hand om mijn paal ritste ze haar broek los. Tijd om deze uit te trekken nam ze niet. Ze duwde haar broek wat richting haar knieën en ging voorover gebogen over de wastafel staan.

Ik bekeek haar billen, nu enkel gehuld in een strak zwart slipje. Ze zei niets, maar keek me aan via de spiegel. De hint was duidelijk, ze wilde mijn paal. Ik stond pal achter haar en duwde haar slipje opzij. Met een harde stoot ramde ik mijn 23cm in één keer diep haar kutje in. Haar vriend had haar goed opgehitst want ze was drijfnat. Ze hield haar hand voor haar mond om het geluid te beperken en ik hoorde haar gesmoorde kreunen. Met harde, diepe stoten neukte ik haar tegen de wastafel, mijn heupen stevig tegen haar kont beukend. We waren hier midden in het toilet in een Starbucks dus we hadden niet bepaald oneindig de tijd, maar iets zei me dat dat precies is wat ze wou. Gewoon lekker vlug neuken. Ik wist niets over haar en toch stond ik hier met mijn lul diep in haar kutje. Dit had ik niet verwacht toen ik die ochtend besloot naar de Starbucks te gaan.

Zo hard als ik kon neukte ik haar, haar natte, strakke kutje telkens diep over mijn paal schuivend. Ze boog dieper voorover zodat haar kutje nu nog strakker aanvoelde. Ik pakte haar billen stevig beet en bleef onverminderd hard doorstoten. Ze begon tegengas te geven en klemde haar benen dichter tegen elkaar. Ze wilde mijn zaad en vlug ook. Ik bleef haar hard neuken maar hield het niet lang meer voor. Met flinke stralen spoot ik mijn zak leeg.

Langzaam trok ik mijn lul terug. Ik stond op het punt haar te vingeren, maar daar had ze blijkbaar geen interesse in. Zonder zelfs haar volgespoten kut schoon te vegen trok ze haar slipje en broek weer omhoog. Vanaf het moment dat ik het toilet in stapte had ze nog geen woord gesproken, en nu keek ik met verbazing toe hoe ze wederom zonder een enkel woord het toilet uit liep, haar kont wiebelend in haar strakke skinny jeans.

Nog amper bevattend wat er zojuist gebeurd was, veegde ik mijn met zaad en kutsappen besmeurde lul schoon en ging vervolgens weer terug naar mijn tafel. Daar zaten ze weer, de meid en haar vriend, diep in de boeken gedoken. Ik vervolgende mijn werk weer, en gedurende de rest van de middag schonk ze mij geen aandacht meer. Toen ik rond een uur of vijf besloot richting huis te gaan keek ik het bij verlaten van de Starbucks nog een keer haar kant op.

Een ondeugende glimlachje en een knipoog was het enige teken dat ik mij ons vluggertje niet verbeeld had.
4starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(11)