Amourettes anale fase: De ontmoeting

A Fantasy

Tja, wat ben ik eigenlijk voor een vrouw? Ik ben 37. Ik heb een uitdagende baan, die me regelmatig in het buitenland brengt. Ik ben intelligent en breed ontwikkeld. Ik heb een rijk sociaal leven met fijne vrienden. Ik ben stevig gebouwd en heb maat 44, flinke curves en flinke billen. Ik houd van scherpe humor, en veel lachen. Van cultuur. Van reizen, nieuwe dingen doen, nieuwe dingen ontdekken. En bovenal.... houd ik van seks. Langdurige, passievolle, ongeremde seks. En ik zoek een man die zich met dit alles raad weet. Omdat ik weet dat als dit allemaal samenkomt, de extase groots zal zijn.

En toen kwam jij. Je reageerde op mijn profiel, waarop ik aangaf een fantasie te hebben. Dat ik een minnaar zou hebben die mij op liefdevolle doch doortastende wijze uitsluitend anaal zou nemen, en mij zou helpen om een volleerde anaalslet te worden. Niet zomaar iemand; een man met hersens, humor, een flinke pik en die bij mij de juiste snaar weet te raken. Iemand met levenservaring, smaak en stijl. Geen bdsm, maar wel iemand waartegen ik opkijk, waardoor ik als vanzelf naar hem wil luisteren en me wil overgeven. Iemand die van erotiek houdt, en niet zozeer porno. Jij was die man. Na het uitwisselen van enkele berichten, appjes en een paar lange telefoongesprekken spraken we af voor een eerste kennismaking. En die regelde jij gelijk in stijl; je vroeg of ik je genoeg vertrouwde om me thuis op te halen en mee te nemen naar de openbare plek van onze kennismaking. Ik was ontzettend zenuwachtig, maar ook razend benieuwd om je te ontmoeten. Het vertrouwen in je was er gek genoeg al, zonder dat ik je nog had ontmoet. Ik was vooral bang om niet bij je in de smaak te vallen.

Op de avond van de afspraak maakte ik me zo mooi mogelijk voor je. Een zwart jurkje, eenvoudig maar stijlvol, en uitgebreide maar niet te overdreven make-up. Een paar goede hakken. Exact op tijd stuur je me een berichtje, dat je klaarstaat. Snel trek ik mijn jas aan en loop naar beneden. Als een galante heer sta je naast je auto, en er vonkt gelijk een bepaalde energie tussen ons. Je omhelst me en geeft me een lekkere knuffel. Mmmmmm wat ruik je lekker. Terwijl ik het denk, zeg jij hetzelfde tegen mij. Een goed begin! Je houdt het portier voor me open en laat me instappen. "Ik heb een restaurant gereserveerd. Iets waarvan ik hoop en vermoed dat jij het wel zal kunnen waarderen". Ik kijk je vragend aan. "Wacht maar af meisje" zeg je met een knipoog. Hmmm, 'meisje'.... normaal gesproken heb ik altijd een hekel aan dat woord, maare gek genoeg voelt het heerlijk als jij me zo noemt...

We rijden weg en even schiet het door mijn hoofd dat ik een totale idioot ben om in een auto te stappen bij een man die ik nog nooit heb ontmoet. Maar tegelijkertijd voelt het heerlijk spannend om bij jou in de buurt te zijn, en ben ik ontzettend benieuwd naar wat je voor ons hebt uitgezocht. Na 20 minuten rijden komen we op de plaats van bestemming aan: je stopt recht voor de deur van een etablissement. OIemand houdt het portier voor mij open en helpt mij uitstappen. Ook jij stapt uit en geeft je autosleutel aan degene die mij geholpen heeft. Fancy! Nu zie ik de naam van het restaurant en begin te glimlachen van oor tot oor; nog nooit eerder had ik een eerste date in een sterrenrestaurant. Je ziet dat ik nu weet waar we zijn, en zegt "je zult het dus wel even een avondje met me moeten uithouden meisje" en geeft me weer een dikke knipoog.

We lopen gezamenlijk het restaurant in, waarbij jouw hand die eerst zachtjes tegen mijn onderrug duwt en daarna even afzakt naar mijn bil, bijzonder aangenaam aanvoelt. We installeren ons aan een mooie tafel in een knusse hoek, en toosten met een glas bubbels. Hoewel de geile spanning continu aanwezig is, merk ik dat ik ook bijzonder geïnteresseerd ben in jou als persoon en het fijn vind om met je te kletsen en kennis te maken, en dat die interesse wederzijds is. Jouw been tegen het mijn stoort me totaal niet. Je bent heerlijk subtiel. Ik zit nu al heerlijk te genieten; je kunt een meisje zoals ik met weinig gelukkiger maken dan met zo'n mooie avond met fijn gezelschap en heerlijke wijn en spijzen.

Het eten en de wijn zijn voortreffelijk, en we zijn allebei een beetje aangeschoten. Nadat de borden van het hoofdgerecht zijn afgeruimd, pak je mijn hand en kijk je me indringend aan. "Lieve Amourette. Ik weet nog niet hoe jij erin staat, en dat hoef je me nu ook nog niet te zeggen. Maar ik heb een fantastische avond met je, ik voel een bepaalde chemie tussen ons en ik wil die graag verder met je verkennen. Ik wil heel graag met jou op avontuur om een onvolprezen anaalslet van jou, als keurige hoogopgeleide dame, te maken." Vervolgens schuif je een klein zwart fluwelen zakje over de tafel. "Ik wil dat je met dit zakje naar het toilet gaat. En dat als je ervoor kiest om met mij dit avontuur aan te gaan, in te brengen wat erin zit. Je hoeft me pas later te laten zien of je dat hebt gedaan. En weet dat als je het inbrengt, dat ik wil dat je dit altijd bij je hebt, waar je ook heen gaat, en bereid bent om het te dragen op de momenten dat ik je dat opdraag". Intens geile kriebels trekken door mijn hele lijf, en mijn schaamstreek in het bijzonder. Ik heb al een vermoeden wat het zal zijn, wat een spannend verzoek is dit. Ik antwoord: "Dat zal ik met plezier doen. Maar voordat ik kan besluiten of ik wat hierin zit al dan niet zal dragen, wil ik eerst weten hoe je zoent." Je grinnikt en zegt "mijn liefste Amourette, je hebt volkomen gelijk. Zonder goede zoenen geen goede seks". Ik sta op en kom voor je staan, buig wat naar voren terwijl ik jouw hand weer op mijn bil voel. Die eerste zoen.... wat een elektriciteit! Vuurwerk! Mmmmmmmm..... ik zou er eindeloos mee willen doorgaan, maar dat is hier natuurlijk niet gepast. Dus ik bedank je, stop het zwarte zakje in mijn handtasje en loop richting het toilet.

Daar aangekomen maak ik het zakje open. Zoals ik eigenlijk al had verwacht, zit er een mooie zwarte buttplug in van stevig rubber, met een mooie kristal op de kop. Een klein beginnersformaatje. En een tubetje glijmiddel erbij. Eigenlijk wist ik zodra ik je zag al dat ik jouw anaalsletje zou willen zijn, dus ik twijfel geen moment. Ik laat mijn slipje zakken, smeer wat glijmiddel op het plugje en laat dit langzaam in mijn kontje glijden. Ik voel heerlijke geile golven door mijn lichaam stromen terwijl ik de handeling uitvoer. De gedachte om met jou op avontuur te gaan vervult me met de grootste opwinding. Ik stop het slipje en het zakje in mijn tasje en wandel weer terug naar de tafel, waar inmiddels een heerlijk dessert op ops wacht. Ik probeer je met een pokerface aan te kijken, maar het kan haast niet anders dan dat je mijn geilheid voelt en al weet welke keuze ik heb gemaakt.

Na nog een afsluitend digestief betaal jij discreet de rekening en loodst me het restaurant uit. Niet naar je auto gelukkig, daarvoor hebben we teveel gedronken. We lopen een verlaten steegje in. Je duwt me zachtjes tegen de muur en zegt: "ik ga je nu zoenen meisje, en dan ga ik onder je jurkje voelen. Als ik daar niets aantref, dan bestel ik een taxi voor je naar huis. Als ik echter een kletsnat kutje en een plugje voel, wat ik gek genoeg vermoed, dan blijven we hier nog even...". Je zoent me, en het is nog intenser en overweldigender dan de eerste zoen. Ik wil jou, ik wil alles met jou en alles voor jou doen. Terwijl we zo heerlijk zoenen voel ik je hand onder mijn jurkje verdwijnen, en ja, daar voel je mijn drijfnatte kutje en een plugje. Je kreunt intens bij deze ontdekking. Je daalt af komt op je knieën voor me zitten terwijl je mijn jurk opstroopt, en geeft een paar gulzige likken over mijn clitje, terwijl ik sidder van genot. Dan draai je me om en zet me met mijn armen tegen de muur, zodat je nu vrij zicht hebt op mijn bilpartij. Je kneedt ze, streelt ze, zoent ze.... je draait het plugje rond en trekt het er een paar keer bijna uit en duwt het er weer in. "Goed onthouden meisje: dat plugje heb je vanaf nu altijd bij je." Ik knik en zeg ja, graag. Dan kom je van achteren tegen me aan staan, je zoent me heerlijk in mijn nek en duwt je kruis tegen mijn billen. O mijn god, je bent heerlijk hard, en het is veel! Just the way I like it! Je fluistert in mijn oor "Ik weet dat jij een ontzettend pikgeil meisje bent. En na deze heerlijke avond vind ik dat jij ook wel een voorproefje hebt verdiend". Je draait me om en duwt me voorzichtig op mijn hurken. Je opent je broek, en je grote harde pik springt er gelijk vrolijk uit. Ik kijk er vol bewondering naar. Gretig pak ik hem vast en begin hem te strelen. Wat ben je heerlijk hard, dik, groot.... (en help, hoe gaat dit in godsnaam in mijn kontje passen?!?) Ik leun nog wat dichter naar je toe, ik lik eerst zachtjes je ballen, en dan langzaam van je ballen tot je eikel, en blijf daar plagerig rondjes draaien. Ik kijk je recht aan terwijl ik je heerlijke pik vervolgens tussen mijn lippen laat verdwijnen en je pijp alsof mijn leven ervan afhangt. Je kreunt van genot en ook voor mij is dit een waar plezier om te doen en jou te zien genieten. Ik wil er graag mee doorgaan, maar je trekt hem terug en zegt: "Dat was heerlijk meisje, echt geweldig, maar genoeg voor nu. Ik laat je nu thuisbrengen. Binnenkort hoor je meer van mij". We lopen terug naar het restaurant, waar een taxi klaarstaat. Je geeft me nog een intense zoen, waarvan ik, zeker in combinatie met de heerlijke wijn die we hebben gedronken, sta te tollen op mijn benen.

De taxi brengt me naar huis. Geil, aanschoten, moe en overweldigd ga ik in bed liggen, en slaap tot laat in de ochtend. Ik schrik wakker van de deurbel. Terwijl ik een peignoir aantrek en naar de deur loop, pak ik mijn telefoon en zie je berichtje: "Slaap lekker lief meisje. Ik vond het een bijzonder aangename kennismaking en kijk uit naar het vervolg. Daarover snel meer. X" Ik glimlach bij deze heerlijke woorden en open de voordeur. Daar staat een bezorger, met een enorme bos rode rozen en een pakketje. "Alstublieft mevrouw, nog een prettige dag". Ik pak het aan en wens hem hetzelfde. Nieuwsgierig maak ik het pakketje snel open, er zit een mooi doosje in. Met daarin 3 metalen buttplugs van verschillende grootte, allemaal met zo'n mooie kristallen uiteinde. Variërend van medium tot behoorlijk groot. Met een briefje erbij: "Morgenavond 20 uur. Maak je kontje voor me klaar en draag de middelste maat". Een geile golf trekt door mijn hele lijf. Het gaat beginnen....
4.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(26)