Een heerlijke nacht met meerdere

A True Story

Een spontaan bericht via de messenger op een site, was het begin van een zeer leuke avond en nacht! Na het zien van mijn foto's werd ik gevraagd die avond langs te komen, om de dame te verwennen.. De dame in kwestie heeft zichzelf het label negersletje opgeplakt..

Na een douche en scheerbeurt, mijn cockring omgedaan, een goede vriend gebeld om de auto te lenen en ik ben klaar om te gaan! Aangekomen op het opgegeven adres, bleek er tot mijn verbazing meer bezoek te zijn.. Gelukkig ben ik niet snel van mijn stuk te brengen en stel mij netjes voor aan de aanwezige mensen.. Buiten het stel dat mij heeft uitgenodigd, waren er nog 2 single mannen en een stel aanwezig.. In totaal dus 5 mannen en 2 dames..

Na een drankje en een korte iets diepere kennismaking, trokken de dames zich even terug, om later weer te verschijnen in een zeer mooi lingeriesetje! Wij als heren konden niet achterblijven, dus gingen er bij ons ook snel de kleren van het lijf! Op het matras werd wel duidelijk wat er moest gebeuren!

De heren die bij de dames hoorden, hielden zich wat op de achtergrond.. Blijkbaar genieten zij ervan om te zien hoe hun vrouwen verwend worden en genieten! Aangezien er buiten mij geen donkere man was, kunnen jullie wel raden wie er naar mij toe kwam! Al kruipend kwam ze dichterbij, klaar om zich op mijn pik te storten.. Maar dat ging niet zomaar gebeuren!

Ik trek haar naar mij toe en geef haar een innige tongzoen.. Ik voel haar tepels door haar beha heen harder worden.. Ik zorg ervoor dat ik haar nog niet aanraak met mijn onderlichaam.. Langzaam laten we ons omlaag zakken, waarop ik stop met zoenen en al kussend steeds verder naar beneden ga.. Eerst in de nek, naar het sleutelbeen, net boven de borsten, net onder de borsten, over haar buik richting een heup.. Nog steeds kussend steek ik over naar de ander heup, vandaar glij ik zijdelings richting de lies.. Ze begint te kreunen en licht te kronkelen..

Ik ga over van zoenen naar mijn tong en lik speels net naast haar kut.. Weer een kreun, nu iets harder.. Het moment om te beginnen met het echte werk.. Wat een heerlijke natte kut heeft ze! Terwijl ik haar clitoris lik, steek ik langzaam 2 vingers naar binnen.. Hierop begint ze te schokken.. Ga door, smeekt ze! Uiteraard begin ik dus steeds vlotter mijn vingers in en uit te schuiven, waarop zij steeds heftiger gaat bewegen.. Voor ik het weet zit mijn hele hand onder haar sappen.. Ik vind het onwijs geil als een vrouw kan squirten, dus ik beweeg weer vlot de vingers heen en weer en wederom komt ze klaar!

Nu mag ze toch wel even lekker aan mijn pik zuigen, en dat doet ze vol overgave.. Vind zelf dat ik niet zo'n hele grote heb, maar ze deed wel haar best om hem helemaal naar binnen te krijgen! Ook dat vind ik een lekker gevoel, maar ben een pleaser, dus algauw maak ik er standje 69 van.. Het duurde niet lang of ze kwam weer klaar, en ook ik stond al bijna op springen, maar daar wilde ik toch even mee wachten! Dus even een korte pauze, klein drankje en een sigaretje..

Ondertussen was de andere dame zich aan het verheerlijken aan de twee andere heren, die zichtbaar genoten van haar pijp- en trekkunsten! Al snel werd er door het drietal een spitroast uitgevoerd en werd de dame in mond en kut lekker geneukt! Ook daar stonden de heren bijna op knallen, dus namen zij ook even een pauze.. Ondertussen waren de dames elkaar aan het zoenen, en werd de gastvrouw heerlijk gebeft door haar gast..

Al snel kreeg de gast een pik in haar kutje gestoken, en werd er bij de gastvrouw een pik in haar mond gestopt.. Wat een heerlijk schouwspel, twee dames die met elkaar bezig zijn.. Maar ik ben niet gekomen om alleen te kijken! Ik voeg mij bij de gast, die nog steeds het kutje aan het likken is.. Al snel bewegen er twee tongen door haar kutje en stond mijn pik alweer stokstijf.. Dat ontging de gastvrouw ook niet, en die had hem al snel in haar hand.. Het werd snel duidelijk dat ze mijn pik in haar wilde voelen..

Ze wilde bovenop, dus ik ging liggen en zij liet zich over mijn pik heen zakken.. Wat een heerlijke kut zeg.. Ze begint steeds sneller te bewegen, gaat zelfs op haar hurken zitten en terwijl ze op een arm steunt, begint ze met de andere hand haar clitje te strelen.. Wat resulteert in een heerlijke waterval uit haar kutje en een krachtige kreun uit haar mond.. Terwijl zij zich achterover laat zakken, beweeg ik mee en stoot ik gelijk weer lekker diep door in haar kutje.. Ik kan mij niet meer bedwingen en schuif steeds dichterbij op mijn knieën, haar benen hoog en wijd en neuk die natte kut stevig door! Ik voel dat ik bijna klaar kom en vraag haar waar ze mijn zaad wilt hebben.. Ze wilt het in haar gezicht, dus ik ga staan, zij knielt voor mij en al trekkend kom ik klaar.. Zij ontvangt het gewillig in gezicht en mond, en ondertussen vingert ze zichzelf nog eens heerlijk klaar..

Dit bleek het begin van een onwijs geile nacht, want ondertussen bleek de gastheer nog contact te hebben gehad met 2 andere stellen, waarvan 1 stel onderweg was met hun huisvriend.. Dat bleek een welkome verrassing, want er kwam een minstens zo mooie verschijning als de gastvrouw binnen! Deze was ook even van haar stuk gebracht door het aantal mensen dat aanwezig was, maar na 2 drankjes werd zij al wat losser en begon te ontspannen.. Of het afgesproken was weet ik niet, maar alle drie de heren van de stellen lieten zich niet gelden maar keken toe..

Uiteindelijk lagen we met 4 mannen en 3 vrouwen op het matras, waarbij ik duidelijk heb gemaakt niet gediend te zijn van verdwaalde handen.. Die van mij verdwalen ook niet, want ik weet het verschil tussen een man en een vrouw! ;) De dames genoten van de aanrakingen door de heren, waarbij ik mij richtte tot de nieuwe dame.. Deze dame liet duidelijk horen dat ze het lekker vond wat er gebeurde, want haar gekreun werd steed luider.. Aangezien ik gek op beffen ben (mocht dat nog niet duidelijk zijn gebleken), dook ik met mijn hoofd heerlijk tussen haar benen! Wederom proefde ik een heerlijke kutje en ook deze werd lekker nat!

Terwijl ik tussen haar benen lig, kijk ik eens op en zie dat de gastvrouw met haar kutje boven het gezicht hangt.. Daar word ik wel weer geil van en langzaam begint er bij mij wat te groeien! Ik blijf doorlikken, stop ook bij haar 2 vingers naar binnen en voel gelijk dat ze daar nog natter door wordt.. Opeens begint ze te kronkelen, knijpt haar kutje samen en drukt haar mond nog steviger op de kut van de gastvrouw.. Die begint te kreunen en te steunen, laat zich voorover vallen en daar liggen de dames in standje 69.. Man, wat een geil gezicht.. Ondertussen geeft de nieuwe dame aan een pik te willen voelen in haar kutje, dus ik draai de dames snel om, zodat zij boven komt.. Terwijl de gastvrouw haar clitoris likt, stop ik mijn eikel langzaam tussen haar lippen en laat mij naar binnen glijden.. Weer een kreun, een lichte schok.. Opeens voel ik een tong over mijn balzak glijden.. Daar is de gastvrouw weer! Ze wisselt tussen clit en zak, ik begin steeds harder te stoten.. De nieuwe dame heeft ondertussen kennisgemaakt met het squirtvermogen van de gastvrouw, wat haar in combinatie met mijn pik aanzet tot een orgasme.. En wat voor eentje! Na een diepe stoot, zakt ze door haar armen, glijdt mijn pik uit haar kutje en sijpelt het vocht uit haar kut over de tieten van de gastvrouw.. Haar kutje trekt zich samen en ontspant, en dat ziet er zo geil uit, dat ik mijzelf aftrek en haar lekker over haar kontje en kutje spuit.. De gastvrouw likt het op en wisselt het met haar gast uit via een lekker tongzoen..
2.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(5)