Langs de snelweg

A True Story

Een mailtje komt binnen als reactie op mijn geplaatste advertentie.. Het betreft een stel, afkomstig uit Tsjechië maar al een aantal jaar woonachtig in Nederland.. Op zoek naar een donkere man voor haar, hij is er wel bij en doet mee, maar het zal vrouwgericht zijn.. Nou de foto's zagen er goed uit, dus we maken een afspraak.. Kan zelf helaas niet ontvangen, en het stel ook niet, dus we spreken af dat ze mij in de stad ergens oppikken..

Die avond had ik een verjaardag in die stad, dus dat kwam goed uit.. Ze hadden geen zin in een urenlange date, maar het hoefde ook geen vluggertje te worden.. Eenmaal op de afgesproken plek, stond er een kleine Ford Fiësta op mij te wachten.. Na een korte kennismaking, stap ik in en begint de man te rijden.. Schijnbaar weet hij een plek, want hij rijdt in een klap door naar een stuk weiland, gelegen aan een snelweg vlakbij de afrit van een tankstation..

De wagen kon er perfect geplaatst worden zonder dat er overduidelijk zichtbaar was wat er gaande was.. Ondanks de kleine auto, was er toch wel genoeg ruimte.. Eenmaal de achterbank neergeklapt en de stoelen naar voren geschoven konden we gaan liggen, de vrouw tussen beide heren in.. Wat een geile blonde milf was dat zeg..

Haar man begon haar te zoenen, waarop ik mij naar haar kutje bewoog om haar heerlijk te vingeren en te beffen.. Toen ze mijn tong door haar kut voelde glijden, begon ze heerlijk te kreunen.. Nat was ze zeker, haar vocht zat over mijn vingers die soepel naar binnen gleden.. Het duurde ook niet lang of ze kwam luid kreunend klaar! Ondertussen waren de ramen beslagen, haar tepels keihard en mijn lul lag kloppend tegen haar been aan..

Al snel draaide zij zich om en begon mij te pijpen terwijl haar man haar aan het likken was.. Ze was ontzettend geil, want ze nam mijn lul diep in haar keel.. Ondertussen was ik met haar heerlijke tieten aan het spelen, een prachtige volle natuurlijk C- cup.. Heerlijk om te voelen dat ze haar best doet om mijn lul helemaal in haar mond te krijgen.. De slijmdraden hangen aan mijn lul als ze die uit haar mond haalt..

Ze wilt mijn lul in haar voelen, diep en hard.. Dat laat ik mij geen twee keer zeggen.. Ik wil een condoom pakken, maar ze geven aan dat het niet hoeft, omdat ze niet meer zwanger kan worden en ze wilt zaad in haar kutje hebben.. Haar man knikt instemmend, hij wilt haar thuis nog eens neuken met vreemd zaad in haar kut.. Ik ga achter haar liggen, trek haar been omhoog en schuif mijn stijve lul rustig in haar drijfnatte kut.. Haar man is zo gaan liggen dat ze hem kan pijpen, en ze drukt haar kontje stevig naar achter..

Voor mij een teken om het tempo op te schroeven.. Ik trek haar been nog iets verder en stoot steeds harder en dieper in haar kutje.. Haar man trekt zijn pik uit haar mond en zij begint steeds meer geluid te maken.. Aan alles is te voelen dat ze bijna klaarkomt, dus ik zet nog een tandje bij.. Haar kutje trekt zich steeds strakker samen, en uit haar mond komen woorden die ik niet kan verstaan, maar ik begrijp wel dat ze klaar aan het komen is! Ze legt haar vrije hand om mijn bil en drukt haar nagels erin.. Ik stoot nog een paar keer stevig en spuit mijn zak leeg in haar kut.. Voldaan kijkt ze mij over haar schouder aan, langzaam schuift ze van mijn nog stijve lul af om zich behendig om te draaien.. Met haar kutje omhoog zodat mijn zaad er niet uit loopt, likt ze mijn lul schoon.. Die geile blauwe ogen die mij daarbij aankijken, maken het een geslaagde date!

Terwijl we ons weer fantsoeneren en de auto weer in normale toestand maken, werpen zij en ik elkaar nog een tevreden blik toe.. We stappen weer in en rijden terug naar de plek van ontmoeten.. Daar nemen we afscheid en laten ze weten dat ze nog wel eens contact zullen opnemen! Met een fijn gevoel en een lege zak, ga ik terug naar de verjaardag.. Daar fris ik mijzelf op en begeef mij weer onder de feestgangers..
5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(2)