Spannende AMM date

A True Story


Dagen kletsen via AMM en daarna nog weken geile chatten via snapchat en nu stond ik ineens voor haar deur. Wat was het spannend zeg.
lk belde aan en wachtte. Als ze niet open zou doen met het afgesproken zinnetje dan was ik in de zeik genomen door iemand. Gelukkig was ik wel zo verstandig geweest om dat dan nog met haar af te spreken.
De deur ging open en daar stond dan de vrouw van de vele geile chats. Gekleed zoals we hadden afgesproken in niets meer dan een kort jurkje zodat ik makkelijk overal bij zou kunnen straks.
'Doe het met me'
Daar waren dan de afgesproken woorden, de enige die ze tijdens de date zou gebruiken als het goed ging. De afspraak was dat als ze iets zei dat ik weg zou gaan.
lk stapte naar binnen en duwde haar de gang in.
Wat waren smartphones toch een heerlijk medium. Niet alleen had ik dit heerlijk lange wezen via een app leren kennen, maar om onze fantasie beter te kunnen uitvoeren had ze me via foto's al een virtuele rondleiding door haar appartement gegeven. lk wist precies wat zich waar bevond.
lk duwde haar in de hal met haar gezicht tegen de muur en ging met mijn handen onder haar jurkje. Precies zoals afgesproken droeg ze geen ondergoed en kon ik haar heerlijke billen voelen. Mijn handen baanden zich een weg naar voren. Een omhoog naar haar borsten en de ander juist omlaag naar haar kut. Zonder enige moeite gleden mijn vingers door haar schaamlippen, ze was drijf en drijfnat. De komende uren was ze van mij.
lk draaide haar weer om en duwde haar op haar knieën. Ze had meer dan eens opgeschept over haar pijpkunsten, dat wilde ik nu wel eens uitproberen. lk haalde me inmiddels half stijve Iul uit mijn broek en duwde deze bij haar in haar mond. Binnen no time was mijn paal op volle oorlogssterkte en bleef ik haar heerlijk in haar mond neuken. lk was benieuwd of ze alles kon hebben. lk pakte haar bij haar haren en duwde mijn hele pik diep in haar strot. Wat een heerlijk gevoel was dat. Haar lippen raakte mijn buik. Zo neukte ik haar keel een tijdje tot ik het gevoel had al bijna klaar te komen.
Dat was veel te snel.
lk trok het geile ding overeind en zoende haar intens. Onze tongen waren verwikkeld in een heerlijke strijd en ondertussen stroopte ik het jurkje van haar lichaam af. Zonder een woord te zeggen sleepte ik haar mee naar haar woonkamer. De grote eetkamertafel had ze netjes leeggemaakt en ik duwde haar daar voorover tegenaan. Mijn kleren gingen snel uit en zonder enig pardon ramde ik mijn keiharde paal in haar drijfnatte kut. Wat was dat heerlijk zeg.
Met mijn nagels trok ik een spoor over haar rug, waarna ik haar bij haar haren pakte en steeds harder op de tafel neukte. In onze chats hadden we uitvoerig besproken wat we geil en lekker vonden. Ook anaal was de revue wel gepasseerd. Iets wat ik heerlijk vond, maar zij niet zo een groot fan van was, maar ja ze had gezegd dat ik alles met haar kon doen wat ik wilde, dus daar moest ik dan ook zeker gebruik van maken.
Mijn paal was ondertussen drijfnat van het geil dat ondertussen uit haar kut aan het druipen was. Langzaam aan legde ik wat meer van mijn gewicht op haar zodat ze vast kwam te zitten op de tafel. Op een gegeven moment haalde ik mijn paal uit haar kut en duwde hem zonder pardon in een keer vol in haar anus. lk merkte dat het haar zeer deed, maar ze zei geen woord. lk hield even rust zodat we allebei een beetje konden wennen aan het gevoel van mijn pik in haar strakke donkere gaatje. Langzaam aan voerde ik daarna het tempo weer op. Hmmm, wat was dat toch een heerlijk gevoel, wat had ik dat lang gemist zeg. Onder me begon het geile ding ondertussen alweer mee te genieten. Ze trok niet meer weg van mijn stoten, maar zorgde juist dat ik steeds vol bij haar naar binnen kon dringen.
lk wist dat ik het niet lang meer vol zou houden op deze manier, maar dat kon me eigenlijk nu ook niet schelen. We hadden een paar uur de tijd. lk voerde het tempo nog een keer op en met een oerkreet kwam in zo diep mogelijk in haar darmen klaar.
lk trok haar van tafel af en liet haar mijn Iul nog even goed schoon likken.
Veel tijd om bij te komen gaf ik haar verder niet. lk trok haar mee naar de bank en legde haar over mijn knieën heen. Een ouderwetse spanking was hetgene wat zij zo graag had gewild. Dan kon ze dat krijgen ook. Mijn handen raakte haar nog roomwitte billen en meteen zag ik een mooie afdruk verschijnen. Ze kreunde en kronkelde op mijn schoot. Uit ervaring wist ik dat het ondanks de pijn ook van intense geilheid moest zijn. Mijn handen bleven op haar billen kletsen, het tempo en de kracht voerde ik op. Haar eerder witte billen begonnen nu rood te kleuren. Met mijn rechterhand zocht ik haar kut. lk had gelijk, ze was bloedgeil geworden van de spanking. lk duwde drie vingers haar kut in, geen enkel probleem. lk wist dat ze in het verleden wel eens was gefist, maar dat was een tijd geleden. Toch vermoedde ik dat het nu moest kunnen. Er droop zoveel vocht uit haar, dat het me niet eens veel moeite kostte om mijn hele hand bij haar naar binnen te brengen.
Langzaam pompte ik mijn vuist wat dieper haar gevulde kut in, op en neer. Met mijn linkerhand pakte ik haar aan haar haren en fluisterde in haar oor dat ze een verschrikkelijk geile slet was en dat ze nu wel klaar mocht komen. Dat was voor haar de drempel. Mijn vuist werd als het ware naar buiten gedrukt en ze kwam met een flinke golf spuitend klaar.
Uitgeput zakte ze van mijn schoot op de grond neer. Haar rode billen in de lucht en haar gezicht bij mijn voeten.
Nadat ze even de tijd had om wat bij te komen nam ik haar mee naar de badkamer en zette ik haar in de douche op haar knietjes. Ze wist uiteraard wat ging komen en leunde wat achterover en opende haar mond. lk pakte mijn pik beet en begon te pissen. Eerst over haar kut, daarna via haar tieten omhoog om haar uiteindelijk vol in haar geopende mond te zeiken. Wat een onvoorstelbaar geil gezicht was dit. Op het moment dat ik klaar was mocht ze mijn pik schoonlikken, waarna ik me omdraaide. Daar moest ze me ook likken. lk voelde haar handen mijn billen spreiden, waarna haar tong over mijn anus gleed. lk had het niet meer van geilheid en pakte haar hoofd achter mijn rug langs beet en duwde haar stevig tussen mijn billen. Haar tong ging wild over mijn gaatje en soms zelfs een stukje naar binnen. Ondertussen trok ik mezelf een beetje af met mijn andere hand. lk stond van geilheid te trillen op mijn benen. Op het moment dat ik het bijna echt niet meer hield draaide ik me om en duwde mijn op springen staande pik in een keer in haar keel. Binnen een paar bewegingen spoot ik mijn zaad in haar mond. Ze slikte het door en liet haar lege mond aan me zien. lk tilde haar overeind en zette de douche aan. Dat was nu wel even nodig.
Na het douchen trok ik haar mee naar de slaapkamer, de enige kamer die we eigenlijk nog niet hadden gezien tijdens onze heerlijke sekspartij. lk had wat boeien en touwen meegenomen uit mijn privé verzameling en met wat werk had ik haar na een paar minuten in een stevige bondage op haar bed vastgebonden.
Daar lag ze dan met gespreide armen en benen, hulpeloos en volledig aan mijn wil overgeleverd.
lk klom op het bed en ging op haar borstkas zitten zodat mijn Iul recht voor haar gezicht bungelde. Voorzichtig wreef ik hem over haar gezicht en ze probeerde hem elke keer naar binnen te happen. Na een tijdje plagen liet ik het toe en duwde ik mijn pik in haar gewillige mondje. Ze zoog hem naar binnen en wist hem weer heerlijk op volle oorlogssterkte te zuigen. lk kroop naar beneden en plaatste mijn eikel voor haar heerlijke kutje. Nadat ik hem een paar keer langs haar klitje had laten glijden ramde ik hem bij haar naar binnen. Het tempo liep op en steeds sneller en harder ramde ik mijn paal in haar. Tijdens het neuken kon ik goed bij haar heerlijke borsten en kneedde die dan ook naar hartenlust. Af en toe lekker in een tepel knijpend, wat haar duidelijk pijn deed aan haar gezicht te zien. Maar buiten een hoop gekreun kwam er nog geen woord uit.
Op het moment dat ik mijn hoogtepunt weer voelde naderen kroop ik van haar af en nam weer plaats bij haar gezicht. Een paar korte rukjes en ik spoot mijn zaad over haar heerlijk koppie heen. Omdat ze nog vast lag, kon ze niet anders dan mijn zaad langs haar gezicht te laten lopen. Wat een heerlijk gezicht. Even had ik er spijt van dat we hadden afgesproken om geen foto's te maken, maar goed afspraak is afspraak.
lk ging naast haar op bed liggen en pakte de vibrator die ze had klaargelegd op haar nachtkastje, een grote zwarte lelo. Het ding ging op de hoogste stand tegen haar klit aan en ik duwde twee vingers in haar kut, op zoek naar haar G-spot. Ze kreunde steeds harder en spartelde in haar bondages. De vibrator en mijn vingers misten hun uitwerking niet. lk voelde dat ze ging komen en voerde het tempo van mijn vingers nog even op. Met een luide schreeuw kwam ze klaar en spoot ze haar hele bed onder. Uitgeput viel ze slap in de touwen.
Nadat ik haar had losgemaakt, mijzelf had aangekleed en mijn spullen had gepakt boog ik nog even over haar heen voor een laatste kus. Op het moment dat ik de slaapkamer weer uitliep sprak ze nog een keer: 'dank je wel .
4starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(7)