Een vluggertje op de zomerse buitenplek

A True Story

Terwijl ik de slaap nog uit mijn ogen wrijf, zie ik een appje op mijn telefoon.. Vanavond?! De afzender is duidelijk, en ik heb aan het ene woord genoeg! Ja ik kan vanavond! Uurtje of 20:30 uur op de gebruikelijke plek?! Helemaal goed!!

Na een snelle douche, stap ik op de fiets.. Het is voor mij amper 10 minuten, dus ik ben er al vlot.. Terwijl ik sta te wachten, komt er een grote ruime bedrijfsbus aanrijden..

Wat een luxe, alle ruimte om te staan achterin, goede verlichting en een bloedgeile dame die zin heeft! Al snel heeft zij mijn broek omlaag en begint ze lekker aan mijn pik te zuigen.. Haar handen gaan over mijn ballen en knijpen er zachtjes in.. Haar man staat rustig te kijken en maakt een filmpje met zijn telefoon..

Fijn dat er een werkbank in de bus zit, zij neemt plaats en ik duik met mijn hoofd tussen die fijne dijen! Het was te merken dat ze zin had, want met twee vingers in haar kut en een paar goede likken over haar clitoris, kwam ze al vlot klaar met een hoop vocht erbij.. Hou zeker wel van een goede squirt! Ze komt van de werkbank, draait haar kont naar achter en spreid haar benen..

Teken voor mij om mijn eikel tussen haar lippen te plaatsen, en mijn pik langzaam maar zeker naar binnen te schuiven.. Als ik helemaal in haar zit, druk ik haar naar voren en begin hard en stevig te stoten.. Haar man zit ondertussen op zijn hurken achter ons, om vanaf de onderkant te filmen hoe ik haar neuk.. Ik voel haar kut samentrekken, hoor haar ademhaling sneller en harder gaan.. Voor ik kan vragen waar ze mijn zaad wilt hebben, in haar kut of in haar mond, grijpt ze naar achter, zet haar handen op mijn billen en trekt mij stevig tegen haar aan.. Ik weet genoeg!

Met een paar snelle en korte stoten, werk ik mijzelf naar een heerlijk hoogtepunt, en terwijl ik aangeef dat ik ga klaarkomen, voel ik hoe haar sappen langs mijn ballen en benen stromen.. Wat een heerlijk geil gevoel, ik spuit haar vol en meng onze sappen nog lekker samen tot een heerlijke creampie..

Als ik mijn pik uit haar kut trek, is die helemaal wit van onze sappen, en ze zakt wederom omlaag om mijn pik schoon te likken! Terwijl ze dit doet, kijkt ze geil in de camera en naar haar man.. Voldaan maken wij ons verder schoon, kleden ons aan en gaan weer op huis aan..
3.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(3)