Na een aantal ontmoetingen...

A True Story

Aangezien ik het leuk vind om nieuwe mensen te ontmoeten, met wellicht de kans of juist met het doel dat er seks van komt, plaats ik soms wel eens een advertentie.. Niet dat ik elk weekend met anderen in bed wil liggen, maak soms zelfs maanden mee dat het rustig is.. Maar dit gaat over een stel dat gereageerd heeft op zo'n advertentie..

Nou ja, eigenlijk meer de man die reageerde werd achteraf duidelijk! Het eerste contact was leuk, hebben uiteindelijk skype en telefoonnummers uitgewisseld, en na kort skypegesprek, afgesproken om hier in de omgeving bij een natuurgebied een kop koffie te drinken.. Gaandeweg zijn er schijnbaar toch wat twijfels ontstaan bij de vrouw van het stel..

Eenmaal op de afgesproken locatie, bleek dat we beide niet goed naar de tijden hadden gekeken en zou de tent al een uur na onze aankomst sluiten.. Daardoor was het rustig op het terras, dus konden wij wel vrij praten.. Zij vroeg zich af wat ik in haar zag.. Het zat haar dus vooral in het leeftijdsverschil.. Zij waren begin 60, ik was 34..

Na mijn uitleg dat leeftijd voor mij niet veel zegt, maar dat het gaat om wat voor een gevoel je bij iemand hebt, leek zij zich toch meer te kunnen ontspannen.. Ondanks dat ik dat ook wel tijdens het skypen had gemeld, bleek dat zij dus bang was dat het voor mij puur en alleen maar om seks zou draaien..

Het was zeker een mooie rijpe dame, maar als ik al merk dat iemand er (nog) niet helemaal voor open staat, breng ik het respect op om daar ook netjes mee om te gaan.. Dus heb ik voorgesteld om het komende weekend nog eens af te spreken, zodat er een band opgebouwd kan worden, en dan kan er altijd nog gezien worden hoe zij zich erbij voelt.. Er bleek vlakbij bij hun woonplaats dat weekend een muziekfestival te zijn, dus hebben we daar afgesproken!

Een hele gezellige avond, met live muziek in een kroegje, een aantal biertjes (niet te veel want moest nog rijden) en leuk gezelschap.. Zij stelde zich meer open, zocht ook wel contact met mij door aanrakingen, dus zocht ik dat ook voorzichtig wat contact.. Hou er sowieso niet van om mij op te dringen.. Maar het was te zien dat ze genoot van de aandacht.. Ik kreeg een aantal speelse knipogen en een luchtkus.. Het einde van de avond naderde dus gingen we richting de auto.. Daar aangekomen kreeg ik een lekkere tongzoen, en een lichte kneep in mijn edele delen.. Uiteraard zoende ik terug en keep haar zacht in haar billen..

De volgende dag kreeg ik een berichtje van haar, dat ze inderdaad had genoten van de avond, het fijn had gevonden hoe ik het benaderd had die avond en dat ze het leuk zou vinden als ik binnenkort een keertje bij hun thuis langs zou komen.. Haar man zou mij komen ophalen en weer wegbrengen, dus daar hoefde ik mij geen zorgen over te maken.. Dat leek mij een zeer gezellig idee!

Na een tweetal weken was de gelegenheid daar dat ik langs kon komen, dus hadden wij afgesproken dat hij mij omstreeks 20:30 uur zou ophalen.. Het is een kleine 30 minuten rijden naar hun woonplaats, daar aangekomen zat de dame ons al op te wachten! Al snel bleek dat zij een weinig verhullend setje aan had onder haar kleding, want toen zij van de wc terug kwam, had zij niet veel meer aan! Dan kan ik niet achterblijven, dus korte tijd later zat ik in mijn boxershort op de bank.. Zij stond op uit haar stoel en kwam naast mij zitten, haar man bleef in zijn stoel tegenover ons zitten..

Het voelde toch een beetje vreemd voor haar nu wij zo bijna naakt naast elkaar zaten, maar gelukkig kon zij zich vrij snel ontspannen door mijn strelende aanrakingen.. Ik bewonder haar mooie lijf, haar prachtige volle borsten.. Ik voel hoe haar hand zich over mijn lijf richting mijn kruis beweegt.. Haar hand gaat mijn boxer in en die laat ze daar eerst lekker over mijn pik glijden, door naar mijn zak, die ze even vastpakt om zich dan om mijn pik te sluiten.. Langzaam begint ze aan mijn al harder geworden pik te trekken, terwijl wij ons weer laten opgaan in een fijne tongzoen..

Terwijl ik mijn handen over haar borsten laat gaan en richting haar kruis wil gaan, geeft ze aan dat ze zich daar nog niet klaar voor voelt.. Tuurlijk is dat jammer, maar ook dit respecteer ik en ga door met het strelen en kneden van haar borsten.. Terwijl ze mijn pik loslaat, staat ze op en loopt naar haar man.. Die heeft ondertussen zijn pik uit de broek en zat zich al stevig af te tekken..

Ze gaat bij haar man op schoot zitten, zonder dat zijn pik in haar schuift.. Terwijl ze dat doet, wenkt ze mij om naar haar toe te komen.. Ik kom voor haar staan, met mijn pik nog hard, en zij begint er weer aan te trekken.. Haar ander hand gaat richting haar kut, begint met haar clitoris te spelen en streelt af en toe de pik van haar man.. Hij zit hier zichtbaar van te genieten.. Terwijl ze naar voren buigt en mij aankijkt, sluit ze haar lippen rond mijn eikel.. Haar tong likt een paar keer in de rondte, en dat voelt zeer lekker aan!! Deze rijpe dame kan zeker wel pijpen!

Ik sluit mijn ogen, en laat het over mij heen komen! Ondertussen hoor ik haar kreunen en is ook duidelijk te horen dat ze een natte kut heeft gekregen.. Blijkt dat haar man twee vingers naar binnen heeft gestoken en haar natte kut lekker aan het bewerken is.. Ze gaat steeds vlotter heen en weer met haar hoofd, steeds ook iets dieper mijn pik in haar keel.. Ze schijnt een gevoelig kutje te hebben en al snel hoor ik haar kreunend klaar komen op de vingers van haar man.. Hierop stopt ze met pijpen en geeft aan even wat te willen drinken.. Er is geen haast bij voor jou om klaar te komen toch, zegt ze met een knipoog..

Na een sigaretje en een drankje neemt ze plaats op de salontafel, precies voor mijn neus.. Daar begint ze heerlijk met zichzelf te spelen.. Daar kan ik ook zeker van genieten! Ze wrijft over haar clitje heen, gaat zwaarder ademen, steekt twee vingers naar binnen en terwijl ze mij aankijkt, komt ze kreunend en met kleine schokjes door haar lichaam klaar.. Ik sta op, al trekkend aan mij pik, ga vlakbij haar staan en stop mijn pik weer in haar mond.. Na een paar korte stoten, loopt ze weer naar haar man, trekt mij mee, laat zich nu wel over zijn pik heen zakken en neemt gelijk mijn pik weer in haar mond.. Terwijl haar man in haar stoot, voel ik mijn pik in haar mondje glijden.. Zelf druk ik ook wat verder door, iets dieper dat keeltje in.. Terwijl ze even wat adem hapt, hangen de slijmdraden tussen mond en pik.. Hierop neemt ze snel weer mijn pik in haar mond en glijdt er weer heerlijk overheen.. Terwijl haar man haar clitje bewerkt, zij met een hand mijn ballen pakt en met de andere een van haar tieten pakt, hoor ik haar weer klaarkomen.. Hierop hou ik het ook niet meer, geef aan dat ik klaar ga komen, en spuit een deel van mijn zaad in haar mond.. De rest komt deels op haar gezicht, deels op haar tieten terwijl ze mijn pik uit haar mond haalt.. Terwijl haar man haar kutje volspuit, laat zij zich naar achter toe vleien tegen hem aan.. Ze beloofd dat de volgende keer dat ik langs kom, haar zeker mag neuken!
4.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(4)