ONZE DAG (of: ze blijft verrassen)

A True Story

Wat begon als een sessie waarin mijn genot voorop zou staan (zie MIJN DAG voor een uitgebreide pijp- en keelneukbeurt), veranderde gaandeweg in een sessie waarin ik haar langdurig oraal te grazen nam (zie JOUW DAG voor een uitgebreide befbeurt). We pakken nu de draad op waar ik haar, terwijl ze aan het bijkomen is van een daverend orgasme, in haar oor fluister wat een lekker ding ze is en haar vraag of ze er klaar voor is om hard geneukt te worden.

Je doet je ogen open, kijkt me spottend aan en zegt: “Duh, wat denk je zelf?”. Ik grijns en help je overeind. Met je jurk nog steeds om je middel loods ik je naar de trap en neem ik je mee naar boven. Eenmaal in de slaapkamer aangekomen, gooi ik je op het bed en ruk ik de jurk van je middel zodat ik je in al je naakte glorie kan bewonderen.

Omdat mijn lul nog steeds hard is van het zien hoe je klaarkwam van mijn befbeurt en ik inmiddels niet langer wil wachten om je kut om mijn lul te voelen, trek ik je naar de rand van het bed en positioneer ik mezelf zodat mijn eikel tegen je natte vagina aandrukt. Zonder er al teveel woorden aan vuil te maken, druk ik door en voel ik hoe je schaamlippen zich om mijn lul spannen en langzaam langs mijn schacht schuiven. Zodra ik helemaal in je zit, hou ik even stil en laat je vagina even wennen aan de omvang van mijn redelijk dikke lul. En dan begin ik je te neuken. Eerst met langzame, lange halen om vervolgens na een minuutje het tempo rustig aan op te schroeven. Je handen grijpen een kussen vast terwijl je zacht kreunend je hoofd naar achteren gooit. De aanblik van je gekromde lijf, je borsten met hun harde tepels, je nek en je omhoog wijzende kin moedigen me aan om steeds harder te stoten.

Na een minuut of tien stevig doorhalen, trek ik mijn lul uit je en doe ik een kleine stap achteruit. “Draai je om”. Je doet wat ik zeg zodat je met je knieen op de grond voorover op het bed ligt. “Doe je handen op je rug.” Ik loop naar de kast en pak mijn doos met speeltjes. Ik neem de handboeien eruit en doe ze om je polsen. Met de ene hand pak ik je nu geboeide handen en met de andere stop ik mijn pik weer in je en hervat ik het neuken.

Na een tijdje leg ik mijn handen op je billen. Om de zoveel stoten geef ik je een flinke tik op je billen om vervolgens de pijn weg te wrijven met mijn hand. Tik, wrijf, wrijf. Tik, wrijf, wrijf. Bij elke tik hoor ik je even naar adem happen. Na verloop van tijd zie ik je billen steeds roder worden. Opeens voel ik hoe mijn duim op je anus rust. We hebben het eigenlijk nooit over anale seks gehad dus ik heb geen idee of je hier iets mee hebt.

Ik besluit de proef op de som te nemen. Voorzichtig voer ik de druk met mijn duim op je poepgaatje wat op en wacht op een reactie. Die blijft uit, dus ik ga er gewoon mee door. Opeens voel ik dat het topje van mijn duim door de barriere heenprikt en in je kontje verdwijnt. Meteen begin je zachtjes te kreunen, dus begin ik je tijdens het neuken rustig met mijn duim in je reet te vingeren. Na een paar minuten haal ik mijn duim eruit en laat ik een klodder spuug op je kontje vallen. Ik vervang mijn duim met mijn wijsvinger en zodra ik merk dat je gewend bent aan één vinger, stop ik ook mijn middelvinger erbij. Je begint nu luider te kreunen, waarmee je aangeeft dat je hier net zoveel van geniet als ik. En dus volgt al snel ook mijn ringvinger.

Je drukt je billen steed nadrukkelijker ritmisch tegen me aan om aan te geven dat je er klaar voor bent. Ik haal mijn drie vingers uit je achterdeur en buig me voorover totdat mijn mond naast je oor is. “En nu ga ik je in je reet neuken…”. Je zegt niets maar je zware ademen zegt me dat je hierop hebt gewacht. Ik haal mijn lul uit je kut en duw mijn eikel tegen je kontgaatje aan. “Doe het!”, zeg je smekend. Dat laat ik me geen twee keer zeggen, dus in één vloeiende beweging duw ik mijn lul tot halverwege in je reet. “Uuuggghh….hmmmmm….dieper”. “Primadeluxe” denk ik en ik begin je ritmisch steeds een beetje dieper en steeds een beetje harder te neuken. Na een minuut of tien voel ik hoe het zweet van mijn voorhoofd loopt. “Jezus, wat ben je een geil wijf!”, hoor ik mezelf zeggen.

We zijn sinds we naar boven gingen inmiddels een klein uurtje bezig en ik voel een vertrouwd gevoel in mijn zak opborrelen. Maar omdat ik geen zin heb om nu al klaar te komen, bouw ik het tempo wat af om vervolgens mijn lul helemaal uit je te halen. Ik sta op, leg je weer op je rug en plaats mijn eikel weer tegen je kontje aan. Maar voordat ik ‘m erin stop, vouw ik mijn hand om je keel en begin zachtjes te knijpen. Je reageert onmiddelijk en begint te kermen van genot. Voor mij het teken om mijn lul weer in je reet te stoppen en het neuken te hervatten. Met een van genot vertrokken gezicht open je je ogen en kijk je me aan. Ik zie dat je iets wil zeggen, maar het lukt je niet. Ik hou het niet meer en spring van je af. Ik draai je om zodat je gezicht bij de rand van het bed ligt en wild aan mijn piemel trekkend laat ik me gaan. Dikke klodders landen deels op je gezicht en deels op je borsten en je buik. En terwijl je met je ogen dicht nog even ligt na te genieten, ontdoe ik je van je handboeien en laat ik me uitgeput op het bed vallen om even bij te komen.

Vijf minuten later liggen we ineengestrengeld op het bed. “Ik had geen idee dat je anale seks zo lekker vind”, zeg ik. Je lacht. “Ik ook niet…”. En ik voel hoe mijn lul langzaam weer hard wordt…
5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(4)