Wederom een reactie op mijn advertentie

A True Story

De titel zegt het al! Dit keer kwam de reactie van een Nederlands stel, woonachtig in Duitsland.. Maakt het wel lastig, aangezien ik zelf geen auto heb en met een geleende auto liever niet al te ver wil rijden.. Maar gelukkig was het stel creatief en kwam met het voorstel dat zij een weekendje weg zouden boeken in mijn omgeving en dan zou ik daar langs komen..

Zo gezegd, zo gedaan! Een kleine 20 minuten rijden van mijn woonplaats hadden zij een leuk huisje op een vakantiepark gevonden! Slim om een 6 persoons huisje te boeken, kan je net iets beter uit de voeten met de ruimte! Tijdens het app contact in de aangemaakte groep, werd al snel duidelijk dat zij het al wel uitgedacht hadden! Ervaring met een huisvriend hadden zij al wel, maar dit vonden ze toch wel spannend.. Een donkere man was voor haar een grote wens, maar ook haar man wilde graag zien hoe het zou zijn!

De dame in kwestie was 49 jaar, iets kleiner dan ik ben, maar zeker niet achteraan gestaan toen de borsten verdeeld werden! Ondanks de ervaring met de huisvriend, bleek zij toch ietwat verlegen in het begin, wat ik goed kan begrijpen als er opeens een onbekend iemand in je vakantiehuisje staat! Nadat wij een drankje hadden gedaan en wat gekletst hadden, kon zij zich meer ontspannen.. Al snel ging haar lange jurk open en kwam er een weinig verhullend lingeriesetje te voorschijn..

Haar man had al duidelijk gemaakt zich niet in het spel te mengen, en dat ik vooral het voortouw mocht nemen.. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd, en al snel gaf ik de vrouw een lange tongzoen.. Ondertussen gingen mijn handen over haar lichaam heen, wat door haar werd beantwoord met een heerlijk gekreun..

Ik leg haar neer op de bank en neem plaats tussen haar benen.. Terwijl ik die streel en haar diep aankijk, bewegen mijn handen steeds verder omhoog richting haar intieme plek.. Terwijl mijn duimen langs haar schaamlippen glijden, voel ik een klein schokje in haar onderlichaam en hoor ik een lichte kreun.. Hierop plaats ik een hand volledig over haar kut, en begin zachtjes te wrijven.. Ik voel hoe haar kutje nat wordt en stop mijn middelvinger en ringvinger bij haar naar binnen.. Ze sluit haar ogen, drukt haar bekken iets omhoog en laat weer een kreuntje ontsnappen..

Ik laat mij tussen haar benen vallen en begin haar natte kut te beffen.. En vochtig is ze zeker.. Ondertussen zitten mijn vingers nog in haar en druk ze dieper naar binnen.. Haar kreunen wordt steeds harder, haar bewegingen wat wilder.. Ik zoek het juiste ritme met mijn tong en lippen op en rond haar clitoris.. Tempo van mijn vingers voer ik nog iets meer op, zoekend naar haar g-spot.. Het kreunen is ondertussen nog harder geworden, fijn om te horen dat ze geniet.. Oh ja, ik kom zo klaar zegt ze! Dit tempo hou ik vast, en al snel komt ze hoorbaar klaar.. Het is maar goed dat het een vrijstaand huisje is!

Terwijl zij overeind komt en snel een slok drinken neemt, ga ik op de bank zitten.. Mijn pik staat stijf en drukt tegen mijn boxer.. Zij trekt die naar beneden en zegt hmm als mijn lul te voorschijn komt.. Al snel heeft ze haar lippen er omheen en laat hem naar binnen glijden.. Haar handen pakken mijn ballen en beginnen er mee te spelen.. Gevoelig als ze zijn, reageer ik daar op door een beweging met mijn onderlichaam, waarop mijn pik haar keel in schiet.. Het was niet de bedoeling, maar ze geniet er wel van.. Ze pijpt mij nog een paar minuten door, en als ze stopt zegt ze dat ze geneukt wilt worden..

Ze draait zich in de hoek van de bank, met haar kontje naar achter.. Hierop ga ik dichterbij staan, druk mijn eikel tussen haar lippen en druk mijn lul langzaam naar binnen.. Zij drukt haar kont naar achter, dus al snel zit ik helemaal in haar.. Wat zit hij diep in mij, zegt ze tegen haar man.. Ook nu begin ik langzaam aan het tempo iets op te voeren.. Als ik naar voren stoot, komt zij met haar kont naar achter.. Snel pak ik haar armen, trek die naar achter en leg haar met haar hoofd op de leuning van de bank.. Blijkbaar vind ze dit wel geil, want terwijl ik diep in haar stoot, laat zij zich horen en voel ik haar kut natter worden dan die al was..

Ik draai haar op haar rug, pak haar lange benen en gooi die naar achter.. Terwijl ik zelf ook met mijn knieen langs haar schuif, druk ik mijn lul weer diep naar binnen.. Hoe geiler deze dame wordt, hoe meer geluid ze maakt! Oh ja oh ja jaaaaa jaaaa is eigenlijk alles wat ze nog kan uitbrengen..

Heerlijk om te horen hoe een vrouw geniet, dus ik voer mijn tempo nog iets op.. Dat niet alleen, ik stoot ook steeds iets harder.. Terwijl ik haar zo hoor, voel ik bij mij dat mijn hoogtepunt eraan zit te komen.. Ik laat haar dit weten, waarop zij zegt, spuit mij vol! Na nog een paar diepe, harde stoten spuit ik mijn zak leeg.. Zij komt nogmaals luidkeels klaar.. Ik vind het lekker om na het klaarkomen nog even door te gaan, dus ik ga nog een paar keer rustig in en uit haar kutje.. Met een twinkeling in haar ogen kijkt ze mij aan en bedankt mij voor de heerlijke neukbeurt!
4starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(7)