Na kou komt warmte

A True Story

Het is weer zover. 1 korte zoen en je bent alweer in alle staten. Ik ken het effect. Ik weet hoe het werkt. Ik heb je opgedragen naar mijn huis te rijden. Ik loop zelf dat kleine stukje. Even tijd om na te denken wat ik met je ga doen. De tijd die jij hebt kun je niet denken, maar voel je alleen maar geilheid.

Je parkeert je auto aan de kade en stapt uit. Voelt de koele, frisse lucht van de winter. Tussen je benen is het even warm als daarnet. Maar je wenst nog veel meer vuur. Je wil dat ik hetzelfde doe als laatst, na het concert. Toen heb ik je op straat tegen je auto aangezet en lekker in het openbaar mijn hand in je broek gedaan. Tussen je natte lippen, om er uiteindelijk 5 vingers diep in te hebben. Je gek gemaakt door je bij je billen, je kutje en je borsten te graaien en er flink op te slaan en aan te trekken. Voor het eerst met een paar vingers in je kontgaatje te belanden. En uiteindelijk , terwijl je smachtte naar meer, terwijl je alles zou doen voor meer, voor een neukbeurt op de achterbak, je in je lip te bijten en zonder blikken of blozen weg te lopen. Jou in volle verbijstering achter te laten, nog meer smachtend naar wat er niet kwam.

Nu mag je weer hopen. Ik kom aanlopen en zie je al staan. Ongeveer op dezelfde plek als eerst. Ik zie aan je blik dat je vol verwachting bent.
We lopen naar mjjn huis. Het is heerlijk warm en behaaglijk binnen. Ik had een paar minuten gehad om te bedenken wat ik met je ga doen. Zodra we binnen zijn doe ik je jas uit. Ik pak je bij je losse haren en dirigeer je naar de muur. Door die spijkerbroek kan ik er veel te slecht bij. Uit dus. Je hebt weer een stringetje aan en ik zie je volle , ronde, bijna blote kontje. Mijn nagels erover heen hebben het gewenste effect. Ik kan nu al alles met je doen. Wat is het toch makkelijk. Wat zal ik eens doen? Mag je me pijpen ? Ga ik je eerst lekker vingeren?

Ik wil voelen hoe nat je bent. Behoorlijk al; die zoen heeft z’n werk gedaan. Je slipje ligt al op de grond, je natte blote kutje staat volledig tot mijn beschikking. Is van mij. Het glinstert tussen je benen. Je geil proeft zo lekker. Ik lik alles af en streel ondertussen met mijn wijsvinger tussen je billen. Ik voel je kontgaatje en duw er een eerste vinger in. Je slaakt een kreetje. Met mjjn beide handen omring ik je billen. Ik aai ze en ik sla ze. Mijn tong gaat diep je kutje in, je hijgt en kreunt terwijl ik op en neer ga. Zo heerlijk, zo lekker, een naakte vrouw met zo’n mooi lijf. Het vraagt om diepe, diepe penetratie. Ik doe mijn broek uit, en mijn lul springt eruit. Blij dat ie verlost is van de beknelling. Op naar natheid, warmte, diepte. Mijn eikel duw ik kort tegen je nauwe gaatje aan, en voorzichtig maar gedecideerd stoot ik een eerste keer bij je naar binnen. Ik sta achter je en mijn lul gaat uiteraard steeds dieper. Ik heb mijn handen vrij. En sla hard op je billen. Pak je haren stevig vast. Doe je shirt uit en beha los. Heb je borstjes in mijn handpalmen. Knijp in je tepels en trek er kort aan. Ik kom steeds dieper in je en mijn ballen kletsen tegen je blote huid aan. Terwijl ik je hoofd naar achteren trek, gaat mjjn pik juist naar voren. Ik trek je kutje helemaal open met mjjn grote lul en je vindt het lekker. Morgen weer een schraal kutje. Door jouw en mijn nat samen glijdt ie erin en eruit als nooit tevoren. De samensmelting van twee lijven. Ik wissel lange, diepe , halen, af met korte plaagstootjes. Hou even wacht tussen je lippen. En ga dan weer naar binnen.

En dan stop ik. Ik leg je op de bank. Ik heb zin om je te proeven. Je kutje smaakt wederom goed. Ik wil dat geil proeven van je. Dat geil wat stroomt en stroomt. Ik lik het af. En laat je daarna zelf proeven. Mijn vingers in je mond.

Ik zet je op de grond. Op je knietjes, voorover, en je hoofd mag op de bank. Een flinke klodder glijmiddel spuit ik tussen je billen. Je trekt ze uit elkaar op mijn verzoek. Ik hou van al je gaatjes. Maar met name deze. Sinds we elkaar kennen ben je flink vooruit gegaan. Eerst lukte het je nog niet eens een klein mini plugje vast te houden. En kijk nu. Inmiddels neem je mijn pik zonder enige moeite in je op helemaal tot aan mjjn ballen. Ik heb er al twee vingers in en je houdt het bijna niet meer. Ik ben in een zeer gunstige bui en maak je klaar met mijn handen. De bank als stille, en natte getuige van wat hier zojuist plaatsvond. Ik draag je op je eigen geil op te likken. Genoeg voor nu.
4starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(4)