A friend in need is a friend indeed

A Fantasy

S. is een kleine slanke aantrekkelijke brunette en al een jaar of 4 mijn vaste FWB. We hebben ooit wel geprobeerd om onze hechte vriendschap in de vorm van een traditionele liefdesrelatie te gieten. Maar hoewel we elkaar erg mogen, intellectueel flink kunnen uitdagen en hard kunnen lachen samen, bleek dat net een stap te ver. En omdat we ook seksueel heel goed matchen, lag het voor ons voor de hand om er dan maar een FWB-achtig ding van te maken waarin we zo af en toe wel de lusten en niet de lasten delen. We daten allebei “on and off” met anderen, terwijl we ondertussen altijd contact met elkaar houden. En op de momenten dat we allebei onbezet zijn (of non-exclusief daten), weten we elkaar goed te vinden om de nodige seksuele stoom af te blazen.

Zo ook, was het plan, afgelopen zaterdag. We hadden bij mij afgesproken om weer even “bij te praten”, maar op de vrijdag ervoor kreeg ik een telefoontje met de mededeling dat het haar volledig was ontglipt dat ze met R. (een niet onaantrekkelijke blondine met een normaal postuur en in het bezit van een fenomenale borstpartij) had afgesproken om naar een eendaags dance festival te gaan. “Ok, prima, geen probleem. Ik heb nog een serie die ik wil bingen, dus ik vermaak me wel. Veel plezier!” We hingen op met de afspraak dat we zondag even zouden bellen om een nieuwe afspraak te maken.

Het is inmiddels zaterdag rond een uur of 3 ’s nachts en ik heb net de laptop dichtgeklapt (bleek een prima serie te zijn) om eindelijk te gaan slapen. En net als ik mijn naakte lijf wat dieper in mijn dekbed wikkel, gaat de telefoon. Het is een behoorlijk aangeschoten en licht gestresste S. Ik kan haar nauwelijks verstaan door de achtergrondherrie, maar al snel wordt duidelijk wat er aan de hand is. “Heeeeejjj…teveel gedronken…geen OV…a-relaxte sfeer…ons komen halen?” Met frisse tegenzin stel ik haar gerust en vertel haar dat ik er met een half uurtje ben. Ik stap uit bed, trek een rondslingerende loungebroek en een trui aan en stap in de auto.

Bij aankomst blijkt dat ze allebei behoorlijk tipsy zijn en na een half uur in de kou te hebben gewacht kennelijk erg blij om me te zien. Ik krijg lange, stevige kussen en knuffels en terwijl ze me uitvoerig blijven bedanken stappen ze in. R. op de achterbank en S. voorin. Ik begin te rijden en al snel ligt R. achterin te slapen. S. begint te vertellen wat ze die dag en avond allemaal hebben meegemaakt, terwijl ze zich tussendoor herhaaldelijk verontschuldigt voor het wakker maken. “Maak je geen zorgen, ik lag er net in. Ik bedenk nog wel hoe je dit goed kan gaan maken.” zeg ik met een knipoog.

S. snapt de hint en legt haar hand op mijn bovenbeen. “Iets zegt me dat je allang iets in gedachten hebt…” grijnst ze. Ik grijns terug en ze haalt mijn halfharde lul uit mijn broek om me vervolgens langzaam af te trekken. Eenmaal volledig hard, buigt ze voorover en begint ze mijn paal te overladen met smakkende, natte kussen. Dan voel ik hoe ze haar tong speels om mijn eikel laat draaien om me vervolgens in één beweging volledig in haar keel te nemen. Ik check de achteruitkijkspiegel en ik zie dat R. nog steeds slaapt.

Na een paar minuten, waarin ik regelmatig even naar beneden kijk om te zien hoe het hoofd van S. in mijn schoot op en neer danst, draai ik de snelweg op. Opeens voel ik een hand aan mijn nek kriebelen en hoor ik R. in mijn oor fluisteren: ”Mooie lul, hoor.” Ze sabbelt hoorbaar ademend aan mijn oor. En net als ik me bedenk dat ik de auto misschien maar even moet parkeren om R. terug te kunnen zoenen, komt S. omhoog en zegt dat ze zich een beetje duizelig voelt. R. glimlacht. “Waarom wisselen we dan niet even zodat je even op de achterbank kunt liggen?”. S. knikt: “Oké…”.

Ik stop op de vluchtstrook en laat de dames van plaats wisselen. Eenmaal weer rijdend valt S. vrijwel direct in slaap. R. draait zich naar me toe en kijkt me aan. Met een knipoog pakt ze mijn nog steeds harde lul beet. “Volgens mij is de klus nog niet af…mag ik?”. Ik check de achterbank waar inmiddels een licht gesnurk te horen is. Ik haal mijn schouders op en R. buigt zich voorover. “Hmmm, smaakt net zo goed als-ie eruit ziet.”, zegt ze voordat ze me ritmisch begint te pijpen.

Tot mijn genoegen blijkt R. er ook wat van te kunnen: de kunst van het deepthroaten heeft ook voor haar kennelijk geen geheimen. En net als ik de straat van R. indraai, voel ik het prettige gevoel van een orgasme aankomen. Ik hoor gestommel achterin de auto en zie in de spiegel dat S. voorover leunend tussen de voorstoelen en met een duivelse grijns het hele tafereel aan het volgen is. “Kom dan!” hijgt ze in mijn oor. “Pomp haar keel vol zaad…”. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik laat het knagende gevoel dat ze dit waarschijnlijk zo hadden afgesproken even voor wat het is en laat me luid grommend gaan. R. vangt netjes al het zaad op in haar mond en komt overeind. Met een blik vol lust draait ze zich naar S. en begint haar te zoenen. Ik zie hoe mijn zaad tussen hun monden heen en weer gaat en hier en daar langs hun kinnen naar beneden sijpelt. Na enige tijd breken ze hun zoen af en vegen ze de gemorste klodders in hun mond.

R. geeft me een kus op mijn wang, knipoogt naar S. en stapt uit de auto. “Bedankt voor de lift!” En terwijl ik R. de voordeur achter zich dicht zie doen, zeg ik tegen S. dat ze weer gewoon voorin kan komen zitten. Geen antwoord. Ik draai me om en zie hoe S. met een tevreden glimlach weer ligt te slapen.
4.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(6)