Na lange tijd weer eens...

A True Story

Na elkaar een tijdje ( ruim 1,5 jaar) niet gesproken te hebben, is er toch weer contact en dat gaat eigenlijk vrij vlot weer als vanouds.. Beetje flirten, foto's sturen en elkaar flink opgeilen.. Nadat ik een avond langs ben geweest om gezellig te kletsen en wat te drinken, vraagt ze of ze mij mag zoenen.. Al een poosje geleden, maar daar was weinig van te merken.. Een lange en innige tongzoen, een hand die op mijn kruis beland en mijn handen die haar borsten pakken.. Het zoenen is ze nog niet verleerd in ieder geval! Die avond gaan we niet verder, ik laat haar het tempo waarin we gaan bepalen..

Een week later krijg ik weer een appje, of ik geen spannend afspraakje had die avond.. Dat was niet het geval, dus kreeg ik de uitnodiging om langs te komen.. Na een snelle douche en een klein hapje, op de fiets haar kant op! Eenmaal aangekomen blijkt dat de sfeer er bij haar al goed in zit! Een paar drankjes om te ontspannen doen wonderen! Zelf trek ik een biertje open, en plof lekker naast haar op de bank.. Een muziekje aan op de achtergrond, even wat kletsen, maar al snel gebruiken wij onze mond op een andere manier!

We kleden ons beiden uit, en al snel heeft ze mijn pik in haar hand en daarna in de mond.. Ondanks dat het een poos geleden is voor haar, zuigt ze er lustig op los! En niet alleen aan de dop, maar ze neemt hem helemaal in haar mond.. Even druk ik haar hoofd iets verder omlaag, en ze laat blijken dat niet erg te vinden! Even komt ze omhoog en druk ik haar snel achterover in de bank.. Nu is het tijd voor haar om te genieten, want ik ben gek op beffen! Al snel ligt ze heerlijk te kreunen, en stop ik twee vingers bij haar naar binnen..

Terwijl ik zachtjes op haar clitoris zuig, gaan mijn vingers steeds sneller heen en weer.. Ik til mijn hoofd op en kijk haar aan, nog steeds haar kutje vingerend.. Hierop komt ze kreunend en squirtend klaar! Daar word ik nog geiler van dan ik al ben!! Ik blijf doorgaan met vingeren en zij komt nog 2 keer spuitend klaar.. Niet aan een handdoek gedacht, dus de bank en de vloer zijn ook nat geworden..

Ik kom overeind, geef haar een tongzoen en schuif tegelijk mijn pik in haar natte kut.. Rustig bouw ik het tempo op, voel haar kutje nog natter worden en zie haar genieten.. Steeds harder stoot ik in haar, kneed haar tieten terwijl zij over haar clitoris begint te wrijven.. Ze komt nog een keer klaar, wat mij opwind en ik voel dat ik ook bijna klaar kom.. Ik trek mijn lul terug en terwijl ik er nog een paar keer aan trek, spuit ik over haar buik en kut.. Met een paar kleine schokjes in het lichaam geniet ze nog even na..
3.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(5)