Een avondje met een collega

A Fantasy

"Hey lekker ding"

Zo begroet je me al vanaf ik een half jaar geleden hier kwam werken.
Geen straf om zo door jou begroet te worden, met je lieve gezicht, je kastanjebruine haar los over je schouders, je C-cup borsten, heerljke billen en schitterende benen. Je weet zelf ook dat je er goed uitziet en daar hou ik van.

Af en toe staan we heel dicht bij elkaar in de keuken als we tegelijk pauze hebben en dan is daar altijd die sensuele spanning waarbij je uitdagend voor me gaat staan of juist heel kort achter me.

Ook nu sta je weer bijna tegen me aan terwijl ik koffie aan het pakken ben. Ik voel bijna je lichaamswarmte en moet me inhouden om me niet om te draaien en je een hartstochtelijke zoen te geven. Je parfum ruikt heerlijk en de kriebels beginnen te komen.

"Lukt het met de koffie of moet ik je even een handje helpen?"
Ik antwoord dat het me nog net lukt en vraag of jij ook wat wilt.
"Ja, maar dat kun je niet uit dat apparaat halen mannetje"

Op mijn vraag wat je dan wilt, zeg je niets, maar legt allebei je handen op mijn kont en knijpt er even goed in, daarna verhuizen je handen naar mijn kruis terwijl je me zegt dat je mij wilt.
Mijn pik is ondertussen op oorlogssterkte gekomen en bonst hevig tegen mijn (op dit moment) veel te strak zittende broek aan.

-"Niet hier, er kan elk moment iemand binnenkomen", zeg ik.
"Hmm, en wat dan? Het is hier zo saai, ze kunnen wel wat vertier gebruiken"
-"Nee, ik zit nog in m'n proeftijd en ik heb deze job echt nodig, maar we kunnen vanavond wel bij mij afspreken na het werk?"
"Ik dacht dat je het nooit zou vragen, app me je adres zometeen maar", zeg je terwijl je me vluchtig een kus op de wang geeft en nog snel even aan mijn kruis voelt. "Hmm, daar weet ik straks wel raad mee" zeg je met een ondeugende blik in je ogen.

De rest van de werkdag lijkt een eeuwigheid te duren, maar eindelijk wordt het dan toch half 6 en ik race naar huis.
Eénmaal thuis bestel ik een heerlijke maaltijd bij een goed restaurant en zet alvast de wijnglazen en een fles wijn op tafel.
Daarna ga ik me uitgebreid douchen, zodat ik straks lekker fris ben.

Om zeven uur gaat de bel, ik doe open en daar sta je, je haar lijkt nóg mooier te zijn en je gezicht straalt van vrolijkheid. Je draagt een prachtig jurkje, waarin je figuur prachtig uitkomt en je benen er nog fantastischer uitzien dan normaal.

Het eten staat ondertussen al klaar en we genieten van de maaltijd en de wijn.
Na de maaltijd zeg je ondeugend: "En nu het dessert" terwijl je me hartstochtelijk op de mond zoent en je tong diep in mijn mond steekt. Ik til je op en neem je mee naar de slaapkamer, waar we al zoenend op het bed vallen. Ik til je jurkje iets op en voel dat je geen slipje aangetrokken hebt. "Bevalt het je tot nu toe?", "Ja" zeg ik "we gaan er een heerlijke avond van maken".

Ik trek je jurkje uit en neem even de tijd om je heerlijke naakte lijf te bewonderen. Je bent nog mooier dan ik in mijn fantasie had durven dromen. Ik streel je nek, je schouders en ga lichtjes naar je borsten met mijn vingers. Je kreunt lichtjes en moedigt me aan om verder te gaan. Zachtjes kus ik je oorlelletjes en ga via je nek met mijn mond naar je heerlijke roze tepels. Eerst een klein likje, je schokt een beetje en duwt mijn hoofd wat steviger naar je borst toe. Nu sluit mijn mond zich om je tepel en streel ik met mijn hand de andere borst. "Oh ja, wat lekker.....uhm"
Ik ga verder naar beneden en kus je buik tot ik bij je heerlijke kutje kom.

Ik geef je lichte kusjes om je spleetje heen en lik heel zachtjes de buitenkant van je lipjes. Ik voel hoe je steeds warmer aan gaat voelen en zoek met mijn tong je klitje op. Omdat je al opgewonden bent, is dat niet zo moeilijk en ik lik je tot je hevig schokkend klaarkomt.

"Mijn beurt handsome, liggen jij!"
Je gaat iets sneller te werk dan ik, maar ik ben ondertussen zo opgewonden dat ik daar geen enkel bezwaar tegen kan inbrengen.
Je likt mijn eikel en laat je tong vervolgens verder gaan naar mijn ballen. Van daar ga je weer terug naar mijn eikel en je mond sluit zich om mijn lid heen. Je tong draait in je mond rondjes om mijn eikel en ik moet me inhouden om niet meteen te spuiten. Je voelt dat ik bijna zover ben en zonder genade neem je mijn hele lid in je mond en pijpt me zó lekker dat ik het niet meer uithou. "IK KOOOMMMMM ohhhhhh".

"Wauw, dat was snel, maar je denkt toch niet dat we al klaar zijn he?"

Nee, dat had ik inderdaad niet gedacht en we hebben de hele nacht in alle standjes de liefde bedreven tot het de volgende morgen weer licht werd.

"Weet je? Volgende maand hebben we een bedrijfsuitje en zitten we een heel weekend in Belgie in een hotel. Wat een lol kunnen we dan beleven"

Ik kan haast niet wachten tot het zover is.....
3.5starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(3)