Het bedrijfsuitje

A Fantasy

Eindelijk is dan ons bedrijfsuitje gekomen.
Ik heb me er al de hele tijd op verheugd en al heel wat plaagstootjes uitgedeeld en mogen krijgen van je.

We rijden samen naar het hotel in Oostende en daar aangekomen, blijken we de eersten te zijn van onze afdeling. Tijdens de check-in regelen we dat we naast elkaar liggende kamers met een verbindingsdeur hebben en gaan ons installeren.

Het eerste wat we doen is die verbindingsdeur openen, zodat we vrij bij elkaar binnen kunnen lopen. Vrij snel gaat de telefoon en blijkt de rest van onze collega's er te zijn.
We maken een mooie wandeling en spreken af om bij een restaurant in de buurt te gaan eten 's avonds.
In de tussentijd (we hebben nog een paar uur) zoeken we ons eigen vertier op. Voor de meesten is dat nog wat verder rondwandelen, wat souvenirs kopen en op een terrasje zitten.
Voor ons is dat terug naar de kamers om ons op te frissen voor het eten.

Ik kom op mijn kamer en kleed me uit, ondertussen zet ik de douche aan en pak mijn spullen zoals zeep en shampoo.
Tijdens het douchen gaat de deur open en sta jij in de deuropening, compleet naakt. Je stapt de douche in en kijkt me ondeugend aan.
"Wat, je dacht toch niet dat ik in mijn eentje zou gaan douchen he?"
Ik had inderdaad wel gehoopt dat ik gezelschap zou krijgen ja...
Ik pak de douchekop en richt deze op je hals, zodat het water over je hele lichaam loopt. Je ziet er weer heerlijk uit en mijn lid begint zich te roeren.
Als je goed nat gesproeid bent, doe ik wat zeep op mijn handen en begin je te wassen. Eerst je schouders, dan je armen en weer terug omhoog naar je oksels. Daarna zijn je heerlijke borsten aan de beurt, die de volle aandacht krijgen, zodat je tepels heerlijk hard vooruit staan.
Ik dwaal af naar je buik en van daar naar je zalige billen. Om je benen goed te kunnen doen, ga ik door mijn knieën en kom zo op gelijke hoogte met je venusheuvel, die je heerlijk glad geschoren hebt.

Ik kan me niet meer inhouden en begin je zachtjes te kussen, rondom je schaamlippen. Je begint zachtjes te kreunen en pakt mijn hoofd beet. Mijn tong komt nu in actie en likt je huid tusssen je benen en schaamlippen. Nu begin je nog harder te kreunen en duwt mijn hoofd steviger tegen je aan. Je klitje is ondertussen gezwollen van opwinding en biedt zich aan om verwend te worden. Heel lichtjes raak ik je daar aan met het puntje van mijn tong en ik voel een schokje.
Nu druk ik mijn tong wat steviger tegen je klit aan en draai wat rond dat heerlijke knopje, af en toe mijn tong naar binnen duwend om vervolgens een stevige lik vanuit je kutje naar boven te geven.
Ik proef hoe heet je bent en mijn pik schreeuwt het bij wijze van spreken uit, maar hij moet geduld hebben. Jouw genot komt op de allereerste plaats.
Het duurt niet lang voor je klaarkomt en we besluiten richting mijn bed te gaan.

"Liggen mannetje, nu ben jij aan de beurt"
Je kust heel zachtjes mijn ballen en gaat al kussend naar boven, tot je bij mijn eikel beland bent. Dan draai je met je tong rondjes om mijn eikel heen voor je je mond helemaal om me heen sluit.
Terwijl je zo met me bezig bent, zie ik dat je een Satisfyer op het nachtkastje gelegd hebt. Dat komt goed uit! Ik pak hem en zet hem op de zachtste stand, daarna zet ik de opening zachtjes op jouw klitje.
"Ah, je hebt mijn speelgoed gevonden he? Goed zo, laat maar eens zien dat je weet hoe je daarmee om moet gaan"
De Satisfyer gaat een standje hoger en je begint te draaien met je heupen, terwijl ik kan zien hoe nat je aan het worden bent. Niet veel later kom je klaar met een klein gilletje en een supergeile kreun.

We nemen even een kleine pauze en zoenen elkaar hartstochtelijk. Ik gebruik deze pauze om je heerlijke lijf te bewonderen en te strelen. Eerst van voor, daarna draai je je om en streel ik je nek, je schouders, je rug en je billen.
Je drukt je kontje iets omhoog en zegt dat je me in je wilt voelen.
Daar zeg ik geen Nee tegen en zachtjes druk ik mijn eikel tegen je warme kutje aan. Je bent drijfnat en ik glij zonder enige weerstand naar binnen. Je handen verdwijnen onder je lijf en ik voel hoe je jezelf begint te vingeren. Ritmisch bewegen we samen tot je weer heerlijk klaarkomt. Nu hou ik het ook niet meer en ben nog nét op tijd om mijn zaad over je billen en rug te spuiten.

"Dat was een mooi begin van dit weekend lieverd, maar we hebben nog 2 dagen te gaan dus bereid je maar voor"
Oh, wat een vooruitzicht is dat.....nog 2 hele dagen met dit heerlijke schepsel doorbrengen.
Kan niet wachten tot we weer terug in het hotel zijn vanuit het restaurant.
4starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(7)