De sleur doorbreken

A Fantasy

"Vind jij nu ook niet dat we eentonig geworden zijn in bed?"

Ze kijkt hem vragend aan met een bezorgde blik in haar ogen.
"We zijn nu al meer dan 15 jaar bij elkaar en in onze eerste jaren spatten de vonken er vanaf als we sex hadden, maar de afgelopen tijd vind ik het voorspelbaar worden"

Hij draait zijn hoofd naar haar toe en er is iets van opluchting in zijn ogen te lezen.
Ja, hij was het helemaal met haar eens. Niet dat ze er allebei geen plezier meer in hadden, integendeel. Ze lachten nog steeds heel wat af en ook orgasmes waren geen zeldzaamheid, maar het mocht allemaal wel wat spannender worden. Hoe, daar had hij wel een paar ideeën over, maar het leek hem beter om haar met voorstellen te komen.

"Weet je, we zijn al zo lang alleen maar met elkaar geweest......hoe zouden andere stellen het doen?"
Ze had zelf al een idee, maar zou hij daar in meegaan?
"Zullen we eens een keertje naar een parenclub gaan? We hoeven niet meteen los te gaan met anderen, maar kijken en bekeken worden....wie weet doen we wel verse ideeën op"

Zo gezegd, zo gedaan. Het volgende weekend zouden ze gaan. Vooraf lekker fris gedoucht en allebei sexy kleding aangetrokken.

De rit erheen was de spanning al te voelen, de vlinders vlogen bij allebei in de buik, maar op een goeie manier.

Bij de kassa gaven ze aan dat ze nog nooit in een club geweest waren en niet precies wisten wat ze konden verwachten.

Het belangrijkste: Nee is nee. Als jij iets niet wilt, dan gebeurt het niet. Zo simpel is het.
Daarna een kleine rondleiding langs de bar, de kluisjes en de speelruimtes waar al wat koppels heerlijk met elkaar aan het spelen waren.

Eénmaal alleen gelaten, gingen ze eens rustig rondkijken. Op een matras waren twee stellen lekker aan het spelen. De vrouwen waren om de beurt met de mannen en met elkaar bezig, de tongen maakten overuren over de eikels en klitjes en tepels. Het gekreun was niet van de lucht. Het duurde niet lang of zij voelde zichzelf al behoorlijk nat worden. Toen ze zijn ogen op zijn kruis richtte, zag hij dat zijn lul al stevig overeind stond.

Ongemerkt waren haar vingers haar slipje in gegleden en streelden haar natte kutje zodat ze nóg natter werd. Dit werd door de koppels op het matras ook opgemerkt en één van de vrouwen wenkte haar naar zich toe. Aarzelend liep ze naar haar toe.
De vrouw op het matras keek haar vragend aan, en een klein knikje gaf haar de bevestiging dat ze verder mocht. Haar hand voelde zachtjes aan haar borsten, waarvan de tepels recht overeind gingen staan.
Langzaam bewoog ze haar handen naar beneden, tot ze bij het slipje was aangekomen. Dat was nu geheel doorweekt. Het slipje werd omlaag getrokken en heel lichtjes streelde ze haar schaamstreek. Daarna ging haar hoofd naar het supernatte kutje en likte wat vocht op.
Oh, wat een geile ervaring was dit! Nooit had ze in haar wildste dromen gedacht door een vrouw gelikt te worden, maar dit was lekker! Haar man stond ondertussen met zijn stijve pik toe te kijken. Ze wenkte hem bij haar te komen en begon hem zachtjes af te trekken. De andere vrouw pakte zijn ballen in haar hand en begon ze licht te masseren. Terwijl ze dit deed, kwam 1 van de andere mannen achter haar staan en begon haar te neuken. Ons koppel wist niet wat ze meemaakten, maar waren hevig opgewonden en het duurde niet lang voor de vrouw heftig hijgend klaarkwam. Nu had ze even de mogelijkheid om haar man oraal te verwennen. Zijn pik verdween diep in haar mond en met stotende bewegingen bracht ze hem tot net voor hij zou gaan spuiten.
Nee, dat wilde hij nog niet, dus even rust en op adem komen.

Nu wilde ze toch eigenlijk wel eens ervaren hoe het was om een andere vrouw te bevredigen, dus terwijl de andere dame nog steeds door 1 van de heren geneukt werd, bracht ze haar vingers naar haar klitje en begon deze met rondgaande bewegingen te masseren. Dat beviel zo te horen goed en even later ging ze er lekker voor liggen.
Wat onwennig bracht ze haar hoofd naar het natte kutje en begon te kussen en likken. Ze wist wat ze zelf lekker vond, dus langzaam aan wat meer druk met de tong en wat dichter bij het klitje likken, tot ze het knopje bereikt had. Ja, dat vond de andere dame ook heel lekker en even later kwam ze heerlijk klaar.
Nu gingen ze samen met elkaars mannen aan de gang en deze keer kon hij het niet meer inhouden. Hij waarschuwde nog, maar ze trok hem bij zijn billen naar haar toe, zodat hij al zijn zaad in haar mond spoot. Eén slikbeweging en ze keek hem voldaan aan.

Met een welgemeend "dank jullie wel" namen ze afscheid en liepen naar de bar.
Ze hoefden niets tegen elkaar te zeggen, de stralende ogen zeiden genoeg: Dit zouden ze vaker gaan doen!
4starstarstarstarstarstarstarstarstarstar(2)